Tehnički kutak > Styling skutera
Zenska Area
Nikon:
vozia bi ja ovavku istu bez greske,,,, jedino bi nalipia naljepnicu nije mamino i zaboli me zvecka :toothy11:
marko.p:
kad malo razmislim :icon_scratch: i ja bi je vozil :toothy10: da me netko pita kaj to vozim reko bi mu da razbio svoju s-klasu,pao s 10-tke negdje oko 247 kmh,ukrali mi M5,hummer H2 mi zapeo u blatu, speed fight mi radi na 3 celindra(otišla mu cinšpula),tomos automaticu mi puko zupčasti remen i razletile mu se leteče,svijetli greška za ESP,ASR i ABS,pa moram u servis poništit grešku a cura Paris Hilton mi je u zatvoru tako da sad vozim njenu areu :toothy9:
veliki:
--- Citat: speedfight - 05 Lipanj, 2007, 20:59:44 ---kad malo razmislim :icon_scratch: i ja bi je vozil :toothy10: da me netko pita kaj to vozim reko bi mu da razbio svoju s-klasu,pao s 10-tke negdje oko 247 kmh,ukrali mi M5,hummer H2 mi zapeo u blatu, speed fight mi radi na 3 celindra(otišla mu cinšpula),tomos automaticu mi puko zupčasti remen i razletile mu se leteče,svijetli greška za ESP,ASR i ABS,pa moram u servis poništit grešku a cura Paris Hilton mi je u zatvoru tako da sad vozim njenu areu :toothy9:
--- Kraj citata ---
Haha koji si ti lik! :icon_thumright:
Punisher:
--- Citat: speedfight - 05 Lipanj, 2007, 20:59:44 ---kad malo razmislim :icon_scratch: i ja bi je vozil :toothy10: da me netko pita kaj to vozim reko bi mu da razbio svoju s-klasu,pao s 10-tke negdje oko 247 kmh,ukrali mi M5,hummer H2 mi zapeo u blatu, speed fight mi radi na 3 celindra(otišla mu cinšpula),tomos automaticu mi puko zupčasti remen i razletile mu se leteče,svijetli greška za ESP,ASR i ABS,pa moram u servis poništit grešku a cura Paris Hilton mi je u zatvoru tako da sad vozim njenu areu :toothy9:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: speedfight - 05 Lipanj, 2007, 20:59:44 ---Paris Hilton mi je u zatvoru tako da sad vozim njenu areu :toothy9:
--- Kraj citata ---
od svih zena na svijetu si nasao bas onu najgluplju i po meni nis posebnu, nit sisa nit guzice....fuj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju