Tehnički kutak > Tuning skutera

koji setup prijenosa sr 150

<< < (8/10) > >>

efz:
prekjucer kad sam se nasao sa ficom iso je probat SRku, prvi komentar kad se vratio je bio "sve je ok, dobro ide, samo zasto se piga dok skrecem, zadnji kraj ko da proklizi pogotovo u rotoru" tak da nisam samo ja lud  ;D

probat cu onu kombinaciju kaj je jurca pisao neki dan sa iglicastim lezajevima i novim piksama, bumo vidli kak ce se ponasat nakon toga

fic:
ne motor bjezi da su to strahote :o :o

al cinilo mi se da ima malo slabije ubrzanje od mojeg, al ono mozda mi se to cini zbog zvuka jer ipak sam imao gljivu tak da ono, mozda sam zbog zvuka.... me nez ni sam.... al ono motor ok ide....  a i vec ono zaboravio sam kako je moj isao :(

efz:

--- Citat: fic - 11 Listopad, 2009, 19:00:34 ---ne motor bjezi da su to strahote :o :o

al cinilo mi se da ima slabiji šus, al ono mozda mi se to cini zbog zvuka jer ipak sam imao gljivu tak da....  a i vec ono zaboravio sam kako je moj isao :)

--- Kraj citata ---
ma moguce da ma, ti imas spulju od SPa bez katalizatora ak se ne varam, gljiva ovo, ono, najbolje cemo usporedit kad slozis svoju pilu :icon_thumright:

2TDottore:
nemate pojma ni ti ni fic.....bjezi vam nes u glavi a ne motor.....jbt napravili ste zajedno ni 500km sa srkama i vec bi se vozili ko rossi.....jbt kad sam ono sjeo na srku u zagorju kad si mi reko da probam neusporedivo je voznija od mog vxra i kad sam sjeo nazad na vxra skoro sam se ubio.....srka ide po zavojima ko po šinama i kad god oces mogu s njom strugat nogarom i sa lijeve i sa desne strane pa o cem pricamo onda.....a to kai se vi bojite spolegnut motor u zavoju i imate grc u zelucu toe vas problem.... 

btw ficova srka ide dosta lose jer je totalno nepostelana....

[SB]Replica 180:
moja stock je isla po cajgeru 125 kad oces......... al to je cajger  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju