Tehnički kutak > Tuning skutera
koji setup prijenosa sr 150
igor.sb:
--- Citat: fic - 11 Listopad, 2009, 18:31:45 ---kod vas je drugacije..... tu u zg ni jedna nema rupu ;D.... vjerovatno je do zraka ili tak neceg :icon_scratch: :icon_scratch: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
da nema jer svi mislje da su serijske role 12g kako pise na malossiju a ne 13,5 :toothy12: :toothy12: :toothy12:
fic:
--- Citat: efz - 11 Listopad, 2009, 18:35:21 ---pa jel si reko da i ti imas bjeli centralni, da si tak dobio dok si kupio, tak da nemozes tvrdit, ko zna i koje su rolice unutra ;D
--- Kraj citata ---
ma salim se ja.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Citat: igor.sb - 11 Listopad, 2009, 18:37:13 ---da nema jer svi mislje da su serijske role 12g kako pise na malossiju a ne 13,5 :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
;D
2TDottore:
imam ja preko nekoliko ljudi koji mogu dokazat da sam se vozio 125 kad god sam htio tak da nebi ti zelio bzvz opet raskopavat motor jer tak i tak si ga vec previse puta raskopo u ovih par sto km kai si napravio za razliku od mene koji ga nisam dirnuo svih ovih 9000km........ :u_plac:
igor.sb:
sr je sranje
efz:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2009, 18:39:20 ---imam ja preko nekoliko ljudi koji mogu dokazat da sam se vozio 125 kad god sam htio tak da nebi ti zelio bzvz opet raskopavat motor jer tak i tak si ga vec previse puta raskopo u ovih par sto km kai si napravio za razliku od mene koji ga nisam dirnuo svih ovih 9000km........ :u_plac:
--- Kraj citata ---
zato je i bilo pola srafa odsarafljeno, a neki su valda i ispali jer ih nema :binkybaby:
evo i video kak se piga, a tebi bilo to normalno, nije ni cudo da si pal :beah:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju