Općenito > Generalno o skuterima
Incijativa i strateški cilj - dozvoliti vožnju 4T 125 ccm s B kategorijom
Agil:
mislim, samo budala ne vidi da hrvatska vlast ne voli svoj narod
danas je svima jasno da nas vodi, da izglasava zakone hrpa primitivaca, lopova i kriminalaca i da je sve moguće ako njima omogučava da sačuvaju vlast i omoguči daljnju osobnu pljačku...
istovremeno nas guše nepotrebnom regulativom, birokratiziranjem i ograničavanjem slobode i prava uz jedini motiv punjenja proračuna iz kojeg onda vjedrima grabe i prosipaju....
čak i tzv. zakoni iz područja ljudskih prava su karikatura - diktat pomanitalih feministkinja uz goebbelsovsku propagandu i staljinističku provedbu
temeljne postavke mog prijedloga su dogledna potreba izumiranja 2T motora i nesigurnost vožnje s 50 ccm 4T skuterom zbog premale snage za gradsku vožnju
nema prepreke u europskoj regulativi - francuska ima dozvoljenu vožnju 125 ccm s B kategorijom ..., u Italji nitko više ne kupuje 2T 50 ccm skutere....
nas tretiraju kao ovce za šišanje - iako imamo dozvolu za automobil sa više od 100 KS...
ne dam im te 2500 kuna da mogu voziti ono što mogu i znam voziti s B kategorijom
istovremeno ugrožavaju moj život i zdravlje, jer sa 50 ccm 4T, nisam siguran niti u gradskoj vožnji zbog manjka snage koju takav skuter ima....
čak je i neustavno jer 2T skuter ima duplo veću snagu od 4T, a spada po kriteriju kubikaže u istu kategoriju i time se diskriminatorski prisiljavaju vozači 4T na opasnije i rizičnije sudjelovanje u prometu...
izglasavaju nekakve zakone o nepušenju, pa ih povlače....iz tko zna kojih motiva..a ne vidim niti jednu prepreku da se izglasa zakon poput ovoga u naslovu. Valjda je svakome jasno da je u ovoj zemlji to moguće i to lako moguće.....treba samo potkupiti jednog ili dva novinara Jutarnjeg.....tako to kod nas ide.
Lazo:
bilo bi to odlično za daljnje genaracije motorista ali trenutno je meni svejedno kad sam već položio .... da ukinu i 50ccm=50 km/h to bi bilo odlično.... nebih htio da 2t ikada izumre :sad3: ......
Drnda:
ma ajde u k... samo govoris protiv 2t motora.. sto ti je.. daj smiri se, ako moze 4t 125 ja sam za da moze i 125 2t, ista je kubikaza, zasto ne,... moguce je iz te kubikaze iz 4 t izvuci snagu kao u 2t samo neka se potrude... a ne generalizirati i pametovati kontra 2 t motora.. ako mi netko umjesto moga da 4t jedino tako je moguce...
Nikon:
ajde agile ne lupaj gluposti, .. vrati se na onaj svoj 4t forum s tim propagandama anti 2t ...
to sta ti nedas 2500kn za vozacku je tvoj problem... tim ispadima nes nista prominit, a samo unosis nemir i potices svadju na forumu...
Agil:
nikone, niti jednom rječju nisam bio anti 2T...nek ih ljudi voze dok i ako ih ne ukinu, - za to sam da se sa B kategorijom može voziti 125 4T
čak i ovaj "ispad" nije osoban - to je odavno poznata incijativa...
shvati, da nas ima onih kojima je 125 ccm 4T maksimum, ne želimo jednog dana kad narastemo voziti motor i apsolutno nam se čini besmisleno polagati A kategoriju zbog toga....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju