Općenito > Generalno o skuterima
Speedfight 2
pesek:
--- Citat: wonderkid - 10 Listopad, 2009, 09:41:21 ---sto mislite za ovo,inace za 6500 kn ga prodaje,dali je isplativo
http://www.oglasnik.hr/oglasi/amn/motocikli/ponuda/mopedi/oglas-10642227.html?filter=zupanija:22
--- Kraj citata ---
Po forumima pišu dosta loše komentare za vilicu ovog modela, navodno se pri jačem kočenju uvija i nije zbog toga baš stabilan pri bržoj vožnji.
SF-2:
--- Citat: Lazo - 10 Listopad, 2009, 15:36:41 ---ma koje crno direktno ubrizgavanje ??? ??? ??? :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
ne znam, jedan frend mehanicar je dolazio kod mene jedanput i vidi moj skuter (bio je rastavljen) i kaze da on ima istog takvog i pogleda karburator i kaze sta moj ima karburator ja kazem da, on kaze da njegov ima direktno ubrizgavanje.
ja ga pitam iz koje je godine njegov, on kaze 2005. pa sam pretpostavio da su noviji, tj od 2004. godine imaju direktno ubrizgavanje jer sam vidio da se tako dijele u katalozima...
sad sam pogledao na stranici od peugeota i ni jedna dvojka nema. znaci j***na dezinformacija.
ispricavam se... :dontknow:
mhr-team:
ima modela sf2 i sa karbom i sa direktnim ubrizgavanjem, s tim da ima puno vise ovih sa karbom, koji su po meni puno bolji...
sto se vilice tice, imao sam sf2 3-4 godine, jednom sam pao sa njega, vilica je ista kao i prvoga dana, nije me vukao niti u jednu stranu, znaci isao je ravno kada pustim ruke, sve neravnine na cesti je doslovno upijao, po meni savršena vilica...
neznam vecina sere po toj vilici, neznam iz kojeg razloga, vjerojatno zato sto je to "peugeot", pa eto,,,
ja u te 4god nikad nisam imao niti najmanji problem sa njim, stvarno sve pohvale :icon_thumright: :notworthy:
Drnda:
--- Citat: pesek - 10 Listopad, 2009, 15:48:54 ---Po forumima pišu dosta loše komentare za vilicu ovog modela, navodno se pri jačem kočenju uvija i nije zbog toga baš stabilan pri bržoj vožnji.
--- Kraj citata ---
vilica mi je uvijek bila ravna i sve.. ali nedostatak je najvise kada su 2 osobe i naglo se koci max snagom, prednji kraj trza , ono cijeli skut ide lagano lijevo desno...
speedfight 2:
potpis za vile od speedfighta ja nikada nikakvih problema s njima i ne vuku nista kad pustim ruke,sve 5
ako je skut novije godiste i ak nema pretjerano kilometera isplati se uzeti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju