Općenito > Servisi

auto bil

<< < (6/8) > >>

J.U.R.C.A:
ja neznam ko je ovaj skuter slagao ali ako je to autobil radio (a je)  onda sam u najmanju ruku razocaran!

Iwo SR Tuono:
ja sam razočaran svim servisima i trgovinama općenito...OSIM Ami Trade-om, oni su ok bagra, sve ima na stanju i dobre cijene  :glasses9: :frajer: :headbang: :hello:

speed:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Siječanj, 2010, 16:10:45 ---ja sam razočaran svim servisima i trgovinama općenito...OSIM Ami Trade-om, oni su ok bagra, sve ima na stanju i dobre cijene  :glasses9: :frajer: :headbang: :hello:

--- Kraj citata ---
ja sam bio zadovoljan i moto sprintom u rijeci,prvi put kad sam bio,sljedeca dva puta sve gore i gore,ne da mi se vise ni ic k njima :sad1:

SPecial:
Plovak sam u Sprintu cekao 2 i kusur mjeseca,otkazao narudzbu i u Matuljima narucio u Matušiču,i tamo mjesec i tko zna do kada bi to islo da nisam otkazao. Na kraju ga jos nemam,ali barem sam pokupio nazad kaparu.
Rekao im je stari da ce im pobacat sve skutere i kacige  :laughing7: :laughing7:        ,mehanicar dosao sa papagajkama,stari od 1,97 i 138kg samo ga je upozorio da se pokupi u radionu.
To nije bilo ni lijepo ni pristojno od nas,ali nije ni meni bila lijepa njihova neprofesionalnost i otezanje,na kraju se i stari naljutio.
Tko zna koliko se ceka da naprave generalku.

Chupsy:

--- Citat: dgeceg - 13 Siječanj, 2010, 15:38:40 ---auto bil je najgori servis ikad, dogovorili smo se da će mi sve dijelove stavit za 800 kn i potrošni materijal,izgbil je moje federe kvačila koje sam ja kupil i donesel sam mu da ga može poštelavat, federe si je on uzel, meni je vratil neke korištene,ljudi su nekorektni, prvo je motor tam stajao 3 mjeseca jer nije bila dobra kajla, i onda su oni počeli pametovati da se to nemože napravit kod tokara i stalno su srali i motor je stajao kod njih 5 mjeseci, nisu ga složili, izvadili su mi antifriz, strgali su mi plastike sa strane, i na kraju sam im morao platiti 1300 kn, majku im lažljivu, preporučam da nitko tam ne vozi motor na slaganje jer su katastrofa,gamad smrdljiva napokon sam ga odvezo od tam i odvezo ga k članu JURCA,on će to složiti kak bog zapovijeda

--- Kraj citata ---
a mogo si ga onda dopeljat al tebi je bilo lijeno čekat da se vratim sa godišnjeg...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju