Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Rjesenje krivljenja masine na BIG BORE

(1/6) > >>

J.U.R.C.A:
Novo u ponudi LAGEROSA!

SET ZA BIG BORE NOSAC MASINE!

Dakle kao sto svi znate prije ili kasnije se plasticne pikse nosaca potrose,a seleni u bloku olabave pa se masina nakrivi!

Andjelko i moja malenkost smo zato posebno za vas napravili specijalnu ponudu seta protiv krivljenja masine!

Set se sastoji od

4 iglicasta lezaja  i 4 kuglicna lezaja zatvorenog tipa!

Dimenzije lezaja su sljedece!

K 16X20X20 Umjesto plastičnih piksi   cjena je 48 kuna + PDV 23 posto!  4 komada potrebno (2+2)

Kuglicni 10X30X14 62200-2RS Umjesto selena u bloku motora cjena je 6,22+ PDV 30 posto 4 komada potrebno(2+2)

Cjena seta je ugrubo oko 270 kuna. s ovim setom rjesavate kompletan problem uvijanja skutera odnosno nakosenje zadnjeg kotaca!

za sve dodatne upite mozete se ili clanu lageros s kontakt informacijama unutra podforuma ducani ili meni obratiti .

3alfa3:
Obzirom da nisam zainteresirana stranka (jer ne vozim takav skuter, nazalost), zanima me zapravo koliko to smanjuje upijanje vibracija koje seleni odradjuju kad ih u toj kombinaciji nema?

J.U.R.C.A:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Listopad, 2009, 16:55:50 ---Obzirom da nisam zainteresirana stranka (jer ne vozim takav skuter, nazalost), zanima me zapravo koliko to smanjuje upijanje vibracija koje seleni odradjuju kad ih u toj kombinaciji nema?

--- Kraj citata ---
seleni na masini niti ne sluze da bi smanjili vibrracije(centralni veliki selen sluzi tome)

zasto je to tako?

zato sto je tvornicki selen koji je u bloku pre tvrd da bi smanjivao vibracije(pogotovo nakon sto se upresa u blok i samim time jos stlaci)

namjerno smo ostavili zadnji selen (selen amortizera)od gume da bi masina bila gibljiva na jednom djelu(da nebi bila kruta veza izmedju masine i rame)

gokiSP:
neprimjetnoaa..ja sam tek na rupama osjetio da je malo kurće..

3alfa3:

--- Citat: J.U.R.C.A - 09 Listopad, 2009, 16:57:54 ---seleni na masini niti ne sluze da bi smanjili vibrracije(centralni veliki selen sluzi tome)

zasto je to tako?

zato sto je tvornicki selen koji je u bloku pre tvrd da bi smanjivao vibracije(pogotovo nakon sto se upresa u blok i samim time jos stlaci)

namjerno smo ostavili zadnji selen (selen amortizera)od gume da bi masina bila gibljiva na jednom djelu(da nebi bila kruta veza izmedju masine i rame)

--- Kraj citata ---

Da....

Zaboravio sam da je tu u igri centralni selen

Onda je to to - jednom (valjda) zauvijek rjesenje za bigbore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju