Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox žarulja hitno!

(1/1)

White:
Evo imam problem sa hebenom zaruljon....Nece nikak da mi radi kratko/dugo.Samo oce kratko....Neznam kak spojiit pa molim pomoć!Danas bi ga odveo na regu samo da ovo sredim...

:help: :help:

SlowRider:
Ovakav spoj zica radi kratki spoj...

Plavu zicu sa crvenom crtom ne spajas, jer ona je +12V za pozicije.

Tamo gdje si spojio zutu zicu, spajas crnu. A tamo gdje je plava sa crvenom crtom ide zuta.

Znaci u igri za dugo i kratko svijetlo su 3 zice, crna kao masa, zelena kao kratko i zuta kao dugo svjetlo.

White:

--- Citat: SlowRider - 09 Listopad, 2009, 13:15:29 ---Ovakav spoj zica radi kratki spoj...

Plavu zicu sa crvenom crtom ne spajas, jer ona je +12V za pozicije.

Tamo gdje si spojio zutu zicu, spajas crnu. A tamo gdje je plava sa crvenom crtom ide zuta.

Znaci u igri za dugo i kratko svijetlo su 3 zice, crna kao masa, zelena kao kratko i zuta kao dugo svjetlo.

--- Kraj citata ---

bez te plave mi prije nije htijelo raditi...,a crna je bila na zutoj te je radilo samo kratko...aj hvala icu sada to probat tako spojiti pa ti javim

White:
Evo spojio sam kako si ti reko ali sam moro plavo-crvenu spojiti jel mi bez toga nije htio raditi...hvala!

SlowRider:

--- Citat: White - 09 Listopad, 2009, 14:22:33 ---Evo spojio sam kako si ti reko ali sam moro plavo-crvenu spojiti jel mi bez toga nije htio raditi...hvala!

--- Kraj citata ---

mozes i na plavo crvenu jer ona ima uvijek 12V, ali onda neces imati pozicije... nesto ti ne stima  sa zicom od kratkog svjetla, vjerojatno prekidac ne radi dobro spoj, ili je zica u prekidu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju