Tehnički kutak > Styling skutera
skidanje kontrolne ploce na NRG-u
..::Alf::..:
Nije nikakav problem. Kod tipki za paljenje i trubu imaš po jedan šaraf, al najprije skineš retrovizore i onaj mali vizir. polastke idu dolje, al brzinomjer ti je zašarafljen sa dva šarafića u plastiku. Odmotaš to i izvadiš samo đek ( digitalan je sat ) i sat je vani. i sad sa nekim sitnijim šarafcigerom njega rastavljaš
hellboy_90:
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Lipanj, 2007, 21:39:59 ---Nije nikakav problem. Kod tipki za paljenje i trubu imaš po jedan šaraf, al najprije skineš retrovizore i onaj mali vizir. polastke idu dolje, al brzinomjer ti je zašarafljen sa dva šarafića u plastiku. Odmotaš to i izvadiš samo đek ( digitalan je sat ) i sat je vani. i sad sa nekim sitnijim šarafcigerom njega rastavljaš
--- Kraj citata ---
... i ne očekuj ništa posebno... radio sam to na runner-u i ukapirao da LCD ne mogu ni da skinem, a ni ne može uopšte da se rastavi da bih zamenio osvetljenje obrtomera...
ako uspeš, baci neke slike da vidimo kako izgleda to..
..::Alf::..:
--- Citat: hellboy_90 - 06 Lipanj, 2007, 21:44:35 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Lipanj, 2007, 21:39:59 ---Nije nikakav problem. Kod tipki za paljenje i trubu imaš po jedan šaraf, al najprije skineš retrovizore i onaj mali vizir. polastke idu dolje, al brzinomjer ti je zašarafljen sa dva šarafića u plastiku. Odmotaš to i izvadiš samo đek ( digitalan je sat ) i sat je vani. i sad sa nekim sitnijim šarafcigerom njega rastavljaš
--- Kraj citata ---
... i ne očekuj ništa posebno... radio sam to na runner-u i ukapirao da LCD ne mogu ni da skinem, a ni ne može uopšte da se rastavi da bih zamenio osvetljenje obrtomera...
ako uspeš, baci neke slike da vidimo kako izgleda to..
--- Kraj citata ---
skidao sam svoj NRG POWER i ide bez problema dolje i bez problema se rastavlja :jerk: :jerk:
nisam minjao diode, ali podlogu jesam :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju