Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox kako???
x-plorer:
franko slusaj....evo ti jedan prijateljski savjet sacekaj do sutra i ako imas nekog mestra susjeda odi njemu da ti to lipo postela kako spada...i tako ces bit siguran da je sve ok...bolje nega da ides na svoju ruku sam nesto radit pa da zeznes...i nemoj tuc cekicem po skutu jer za sve posto alternativnije rijesenje a mislim da je cekic zdnje....rox je masina steta bi bilo da ga se unisti....
x-plorer:
ako imas sa strane "tri druga" okani se stelanja karba na roxu...ili ako vec oces reko sam ti lipo da nadjes mestra i sve 5...i mislim da ti je to nepotrebno...a sad ti kako oces
franko666:
priljatelj koji mi je stavio auspuh i variomat ,on mi je napomenuo da sad trebam jos iglu spustit ,buduci da je prije bilo sve orgigi..
x-plorer:
ja nebi tu nista dira...ako nevozis tog roxa i ako imas "tri druga sa strane" i ako vozis talijana nemoj se brate ljutit al nemoj zezat ode ljude bezveze...btw evo po neznam koji put ti ja i svi govorimo kako ti je to nepotrebno.....btw pusti prijatelja sta prica
Iwo SR Tuono:
--- Citat: x-plorer - 08 Listopad, 2009, 21:50:16 ---franko slusaj....evo ti jedan prijateljski savjet sacekaj do sutra i ako imas nekog mestra susjeda odi njemu da ti to lipo postela kako spada...i tako ces bit siguran da je sve ok...bolje nega da ides na svoju ruku sam nesto radit pa da zeznes...i nemoj tuc cekicem po skutu jer za sve posto alternativnije rijesenje a mislim da je cekic zdnje....rox je masina steta bi bilo da ga se unisti....
--- Kraj citata ---
šteta je kad čekićem lupaš po injektoru od 130€ ili po radilici od 300€, sve ostalo je mačji kašalj :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a ti franko vidim da si neki lac, mani se ćorava posla i daj nekom nek ti naštela karb jer svojim majstorlukom neš ništa postić :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju