Tehnički kutak > Tuning skutera
"raspolovljen" novi runner - hitno
J.U.R.C.A:
e moj antares ides sarafiti i uciti a bez alata!
to nemoze i nejde tako!
Antares:
Goki, a s ovim alatom što si stavio sliku se može skinut kapa cilindra bez rastavljanja skutera? Meni baš i nema mjesta za šarafljenje kad otvorim dole ispod sica.
@jurca:
Pa evo našao sam doma set gedori koji je dosta veći od ovog koji je goki stavio i izglodala mi se gedora 8. Sa gedorom 10 (mislim da je 10 nisam ziher) pak nisam uspio otšarafit šarafe na kapi cilindra (kroz rupu ispod sica...).
J.U.R.C.A:
--- Citat: Antares - 09 Listopad, 2009, 16:38:02 ---Goki, a s ovim alatom što si stavio sliku se može skinut kapa cilindra bez rastavljanja skutera? Meni baš i nema mjesta za šarafljenje kad otvorim dole ispod sica.
@jurca:
Pa evo našao sam doma set gedori koji je dosta veći od ovog koji je goki stavio i izglodala mi se gedora 8. Sa gedorom 10 (mislim da je 10 nisam ziher) pak nisam uspio otšarafit šarafe na kapi cilindra (kroz rupu ispod sica...).
--- Kraj citata ---
Gdje se u zagrebu nalazis ?
Antares:
Iznad jelenovca i vinogradske bolnice, a ispod pantovčaka, zašto?
3alfa3:
btw, zasto si htio skidat glavu cilindra?
Za stavljanje termostata to nije potrebno (osim ako nisi nesto drugo htio napraviti).
A ako ces skidat glavu cilindra, onda znaj da je kod montaze moras prigetnuti na 1,2kgm - ili kilokljucem, ili ako imas u ruci (u sto sumnjam) feeling koliko je to odprilike.
Inace, tako bi trebalo stezati i serafe dekla kao i serafa koji drze mali i veliki blok zajedno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju