Tehnički kutak > Tuning skutera
"raspolovljen" novi runner - hitno
Antares:
btw. jurca poslao sam ti PM za onaj karb što prodaješm neznam jesi li vidio, ali odgovor nisam dobio. Ugl. uzeo bi ga ako se radi o BS verziji.
J.U.R.C.A:
Jurca je umoran i neispavan. nemogu svaki post tehnicki i pismeno savrseno napisati!
Uglavnom progutala mi se rijec u tipkovnici .. celjust kocnice sam mislio napisati!
glede karburatora
sutra ti javim... nisam stigao danas nikao!
sto nisi javio da sarafis pokazao bih ti ja kako se skida masina i kako promjenit teromstat baz da skidas masinu!(glup razlog ako je samo to zasto skidas masinu)
gokiSP:
jurac ja sam se samo salio :-* :icon_biggrin:
Antares:
--- Citat: J.U.R.C.A - 08 Listopad, 2009, 23:52:14 ---glede karburatora
sutra ti javim... nisam stigao danas nikao!
--- Kraj citata ---
ok
--- Citat: J.U.R.C.A - 08 Listopad, 2009, 23:52:14 --- sto nisi javio da sarafis pokazao bih ti ja kako se skida masina i kako promjenit teromstat baz da skidas masinu!(glup razlog ako je samo to zasto skidas masinu)
--- Kraj citata ---
A ne nude se ljudi samo tako inače hehe. Znam ja da se može skinut kapa cilindra bez skidanja mašine, ali sa ključem nikako da odšarafim, a već sam počeo glodat šarafe pa da ih ne potrgam do kraja sam odlučio mašinu skinut...
Drnda:
pa ja bez problema skinem bez elasticnog nastavka sarafe dekla, samo trebas gedor 8 i malo dulji nastavak, ali junacki su stegnuti svi sarafi....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju