Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian kit 5ks??
x-plorer:
hmmm...ovaj skuter sam vidio vec negdi na forumu neznam tocni ciji je al straga je stvarno lip...i konbinacija boja je stvarno extra ode na slici dok sam ja svoga mislio u perla crnu...al obavezno cu nesti morat iskemijat za ovaj undertail jer ovako seriski je ajme...ima kupit na SA-u al je skup...
MaXoVaC:
--- Citat: x-plorer - 06 Studeni, 2009, 01:09:07 ---hmmm...ovaj skuter sam vidio vec negdi na forumu neznam tocni ciji je al straga je stvarno lip...i konbinacija boja je stvarno extra ode na slici dok sam ja svoga mislio u perla crnu...al obavezno cu nesti morat iskemijat za ovaj undertail jer ovako seriski je ajme...ima kupit na SA-u al je skup...
--- Kraj citata ---
moj je sada bijeli sa crnim detaljima....i mislim ga sve pofarbat u crno... :laughing7:
a ima na SA-u ovakav oko 35 eura....
al ovaj mi je extra... http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288708614075609&target=productdetail&category1=A%3AA_CPI%3AA_CPI_HUSSAREURO1&category2=CAT%3ACAT_STYLING
x-plorer:
slazem se toga sam i sebi gledao i za njega sam mislio da je skup...samo opet neznam kako bi stala ova svijetla...al brate skoro 500 kn...mislim da se ne isplati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju