Tehnički kutak > Tuning skutera
sp180-koji kuplung i vario?
Iwo SR Tuono:
nisam vozio sp-a sa zx-om al sam svjedočio nekolicini sp-a koji su se downgradeali sa zxom i pogubili performanse pa vratili serijalu,nezz koji je vrag tom spuhu, tako i 150tke, svi sa zx-a prešli na serijalu spuh
gokiSP:
jbg zx je rezonantni spuh ali mu je rezonancija u banani za sp-a..da se razumijemo da se to nastelat da ide ali sp ce bolje ic sa serijskim spuhom..ja sam zx-a testirao na serijali i na malossiu 172 i u oba slucaja je motor puno bolje disao sa serijskim spuhom
J.U.R.C.A:
--- Citat: aeroxtuning - 07 Listopad, 2009, 23:29:31 ---jurca prodaje kopiju mhr-a,kaze da je rezonancija ista,sta mislim o njemu?napominjem da sve ostaje stock,osim kuplunga i varia
--- Kraj citata ---
Ne bih ja vozio mhra na potpuno serijskom motoru. eventualno da investira jos i u glavu malossi minimalno ako ne i neku jacu!
aeroxtuning:
a ne znam sta da kazem onda decku... ima li ko granu 34 mm za prodat? bi li to ista pomoglo?
J.U.R.C.A:
--- Citat: aeroxtuning - 08 Listopad, 2009, 00:51:19 ---a ne znam sta da kazem onda decku... ima li ko granu 34 mm za prodat? bi li to ista pomoglo?
--- Kraj citata ---
O da.
oko 1, 1.5 konja u cjelom powerbandu!
zasto ne investirate u glavu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju