Ostalo > Motocikli
drustvo trebam pomoc u izboru motora
skorpio711:
nije neka stvar u troskovima servisa....nego da mi opet neki tkz.majstor serviser ne sjebe motor!!!!!ko sto mi se dogodilo sa aprilijom!!!!!
Luka 0101:
i ja sam imao r1 i znam na sta mislis... kakva sranja su mi radili u elodi (servis) i to jos naplatiti.. a da ne pricam koliko sam cekao pojedine djelove jer ih naravno nemaju pa treba narucivati iz delte koja se naravno nalazi u sloveni pa to traje 2-3 tjedna... strašno
eladio:
--- Citat: skorpio711 - 07 Listopad, 2009, 23:48:12 ---nije neka stvar u troskovima servisa....nego da mi opet neki tkz.majstor serviser ne sjebe motor!!!!!ko sto mi se dogodilo sa aprilijom!!!!!
--- Kraj citata ---
slovenija/italija pruzaju dobre servise..
a nije ni dukac toliko los koliko mislis.. s vremenom naucis na sta treba pazit , i sl .. i svakako ces vise "uzivat" , bar ja bi :redface:
ako cemo bas o servisima, mislim da u hr. ti je losiji izbor suza , jer eurorent i nije na "dobrom" glasu :laughing7:
moj glas za ducati :glasses9:
skorpio711:
e toga se najvise bojim, jebes skuter (sam ga odrzavam i ide), al da mi po dukcu serafi neki kreten tog se bojim.....mislim da su kod nas servisi skros u banani (pogotovo za talijane)!!!!prvenstveno zato me vuce suzuki navodno je ok kaj se tice servisa!
eladio:
provjeri malo bolje :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju