Općenito > Propisi
par pitanja :)
..::IVKULJA::..:
--- Citat: zL!Ko - 18 Studeni, 2009, 14:47:43 ---Evo danas dosao "optuzni prijedlog"
Znaci optuzuju me za prekraj voznje bez vozacke dozvole za M kategoriju. Pise da je mene murjak zaustavio u utvrdio da ja nemam vozacku ali bilo je drugacije. Ja mu nisam stao pa je doso doma i tek onda utvrdio da nemam vozacku. To je mozd i dobro jer mi nis ne pise za bjezanje. .
A prijedlog za pocinjeni prekrsaj je: da se okrivljenika proglasi krivim i kazni novcanom kaznom u iznosu najmanje 5.000 kuna te da se uz kaznu izrekne zastitna mjera zabrane upravljanjem motornim vozilima "M" kategorije u trajanju od najmanje šest(12) mjeseci.
E stvar je u tome da sam maloljetan i kao takav nemam nikakva primanja i motor je u papirima na staru. I za nekih tjedan dana bi trebao izac na vozacki za A1.
Sta vi mislite, sta da kazem na sudu? , bilo kakav prijedlog dobrodosao :icon_thumright:
Hvala
--- Kraj citata ---
kao prvo vjerojatno su te odprije znali cim su ti otisli kuci. ako zatrazis suocavanje sa murjakom,on ce reci da je vidio tablicu blablabla,i sta bi ti reko na to? niste mogli vidit tablicu kad je frend prekrio rukom i tu su spusio. kao drugo ako na sebi nema ni pokretne ni nepokretne imovine mogu te uvatit za muda,kao trece neznam kak je sad po novom ali prije je bilo ako si maloljetan dobijas ukor
zL!Ko:
Ma vidio je tablicu i provjerio i dobio kucnu adresu. Dolazi doma i pita staru dal je u njenom vlasnisvu runner, ona kaze je i kaze da ga ja vozim. Eto to me malo sjebalo al sta cu sad. Ma dobro nek bude ovako kako je sfreak reko pa je dobro.
I nemam nikakve imovine na sebi tako da valjda cu samo ukor dobit. Nadam se
zL!Ko:
Dobio sam ukor :icon_thumright: :icon_thumright:
:headbang:
sfreak:
--- Citat: zL!Ko - 25 Studeni, 2009, 09:27:31 ---Dobio sam ukor :icon_thumright: :icon_thumright:
:headbang:
--- Kraj citata ---
j#bote, pa brzi su lool
mario_f15:
--- Citat: sfreak - 25 Studeni, 2009, 12:03:11 ---j#bote, pa brzi su lool
--- Kraj citata ---
naravno kad njima treba platit.... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju