Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko se isplati stavit gljiva na motor?
Aleks:
zar pežo radi skutere? :icon_scratch:
walkay:
--- Citat: Aleks - 07 Listopad, 2009, 13:18:48 ---zar pežo radi skutere? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
A jeste bezobrazni decki! Zasto mu ne pomazete! Ako imas serijalu onda bolje nemoj nista staviti na skut, ostavi kako je! Ako mislis tunirati, hoces veci karb, kit gore onda vec moze gljiva gore! Gljiva ti treba za motor od 70 cc, posto trazi vise zraka! :icon_biggrin:
zmijavci:
--- Citat: igor.sb - 07 Listopad, 2009, 11:59:23 ---ne postoji gljiva za pežo
--- Kraj citata ---
čekaj ti imas oko 5000 postova i sad kažeš da ne postoji gljiva za pežo.....
pa dajjjjjjjj :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
giannelli:
lik je sam prekrsio pravila z apostavljanje tema tak da ni ne zasluzuje odgovor, jer ovakve teme o gljivama ima mali milijun.
gljiva nema nista za tratit ispod midrace setupa. moze se stavit i nastlat bilokako na slibij setup, ali eto nije potrebna.
Drnda:
ja imam gljivu za sf1 , meni ne treba jer vise nije midrave na njemu, gljiva je malossi, i imam i multivar malossi, uglavnom to je variomat, ali je puno bolji od seriskoga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju