Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko se isplati stavit gljiva na motor?
wonderkid:
nemoj dizat temu koja nije dugo aktivna bez dobrog razloga,frajer se salio za to a J.U.R.C.A. je sve objasnio tako da ovaj tvoj odgovor je nepotreban
dhorvat:
--- Citat: aprilia area 51 - 30 Listopad, 2009, 18:05:17 ---kako mozes rec da nepostoji gljiva za sp2 ako tako pricas onda nes sta trazit na ovom forumu nrtko ko se imalo razumije u skut zna da gljiva nea vezes skuterom neg s karburatorom znaci ovisi o velicini karburatora i otvora na gljivi...a tebi ak je serijala mislim da je to 12 karb na sp2 onda ti neide jer ce ti gusit ako bas oces gljivu onda stavi 17,5 karb i morat ces gljivu izolirat trakom da ne vuce previse zraka...
--- Kraj citata ---
Boze Isuse! :drunken_smilie:
Svaki fergazer možeš uštelati sa gljivom da radi kako spada. Vidio sam jedan primjer na 12 frgi na serijali minarelli :laughing7:
I ne kužim zašto proturječiš Jurči kad čovjek zna o tuningu skutera više nego 90% foruma :icon_scratch:
aprilia area 51:
ne ne ne...krivo si me skuzio nisam reko da nemoze neg da ce mu gusit jer gljiva vuce previse zraka a on ima serijalu
dhorvat:
--- Citat: aprilia area 51 - 30 Listopad, 2009, 18:24:13 ---ne ne ne...krivo si me skuzio nisam reko da nemoze neg da ce mu gusit jer gljiva vuce previse zraka a on ima serijalu
--- Kraj citata ---
Vuče previše zraka, pa logično da mu nakon gljive veću diznu staviš, digneš iglu, staviš šiljastiju iglu i slično. :dontknow:
aprilia area 51:
pa moze ali nece mu nis bolje ic 100% probo sam sam to naporavit motor neide nista bolje i ima slabiji start za serijalu ako vec oce najbolje uzet sportski malossiev ili neci filter i stavit i motor ce se preporodit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju