Ostalo > Svijet računala i mobitela

kako se sa laptopom povezati na wirwless modem?

<< < (4/5) > >>

gokiSP:
ne treba to radit ako je mrezna kartica bila sa laptopom...sad samo treba otic u program od wlan-a ili onaj klasicni od wina i tamo nac mrezu i stisnut konekt..samo prije toga mora rijesit vidljivost mreze i po mogucnosti si stavi neku enkripciju da nije bas otvoren svima wirwless

ivanm:
xp je naranđasto svjetli lampica od wlana na modemu, al na laptopu tražim bežične mrežne veze i kaže da nema nijedne dostupne..

gokiSP:
pretpostavljam da u dometu signala jesi...sad ili nije u postavkama mreznu u lapu nesto kako treba ili u postavkama rutera..al 90% sam siguran daje do postavki rutera jer da je do mrezne u lapu on bi nasao mreznu i spojio se ali nebi mogao otvorit nijednu stranicu..

e sad..u postavkama rutera imas negdje status..pa daj pogledaj status wirwlessa jel enable ili disable

ivanm:
petljao sam po postavkama modema i uključio neke opcije al on mi i dalje javlja no device found.. nemam sad više vremena pa ću sutra dalje a ako kome što padne na pamet, super..
inače sve sam točno prepisao sa kućišta modema tražilo me brojeve i to sam napisao dobro..

gokiSP:
jel imas mozda na lapu negdje neku tipkicu za ukljucit/iskljucit wirwless..inace ako je u kompu sve kako treba onda mora bit nesto u postavkama rutera..ja nemam vise speed touch pa sad neznam napamet tocno kako ide u postavkama al ugl. ne uspijes nazoves t-com i teta ili gospodin te vodi kroz sve postavkei sve ti objasnjava i nemos fulat.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju