Općenito > Generalno o skuterima
imam problem sa sr-kom
kristijanSR70:
--- Citat: igor.sb - 07 Listopad, 2009, 19:18:09 ---digni malo ler, poigraj se sa zrakom na leru. ak ne pomaze pomiri se da ga moras palit s gasom
cok i ako te drk...ne mos mu pomoc nikako, drugi ne mos nabavit, a ni prebacit u manualni
btw...iz zga si kakav mehanicar, pol ekipe s foruma fura neke svoje servise
--- Kraj citata ---
zasto nebi mogo nabavit drugi cok, hello ?
igor.sb:
--- Citat: kristijanSR70 - 07 Listopad, 2009, 19:26:25 ---zasto nebi mogo nabavit drugi cok, hello ?
--- Kraj citata ---
hello jel znas koji karb ima?
ne mos diznu nac za taj karb kamol cok hello :toothy11:
MaXoVaC:
koliko km ti ima tremo grupa?
kristijanSR70:
ja tu nevidim problem, samo zakuhavaš covjeku, uostalom nije ni napiso o kojoj masini je rijec....kak sam ja imo piagov karb na minarelki ili neznam sta, ima djelova, mozda ne tu kod vas jer ih vi tj ti i vjeko i marijo pokupovali jer neznate koja vam treba pa onda ajd redom od manje ka vecoj.... :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
igor.sb:
ti si prvi spomenuo cok, ne ja :P
ima suzuki morini masinu, zapamtio sam jer mu vjeko nudio od marija rs-a koji ne pase
da ti si imao dellorto karb, a on ima keihin 12, znam sta pricam zasto sumljas u mene kiki :dontknow:
ne moj mu sad samo napisat da stavi dellorto 12 il 17,5 i da prebaci u manual :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju