Tehnički kutak > Tuning skutera
moze li mi ko reci sta je ovo - uloga Malossi Torsion Controll
igor.sb:
--- Citat: B.E.G.A - 07 Listopad, 2009, 11:54:33 ---On se kupuje po promjeru centralnog ?
Koliko košta ? I dali se mogu dva stavit ?
--- Kraj citata ---
on se kupuje po kataloskom kodu za diteca kosta 35kn
mos dva stavit jedan u kvacilo drugi u polutke, ako vec nemas onaj plasticni kurcic :toothy11:
edit sorry :toothy11:
ali vise ga nema na malossiju za suzuki morini srke ??? ???
isti je kao i za minarelli :icon_thumright:
B.E.G.A:
--- Citat: igor.sb - 07 Listopad, 2009, 12:01:06 ---on se kupuje po kataloskom kodu za diteca kosta 35kn
mos dva stavit jedan u kvacilo drugi u polutke, ako vec nemas onaj plasticni kurcic :toothy11:
edit sorry :toothy11:
ali vise ga nema na malossiju za suzuki morini srke ??? ???
isti je kao i za minarelli :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
E pa baš sam te to htio pitat,i to nema ga već dost dugo na malossi.com
igor.sb:
hm...kupovao prije 2 god tad ga je bilo
ali taj torsion u serijsko kvacilo kad stavis on ima lufta, ne sjedne fino i na knap da ne seta, tako da su mozda i izbacili jer nema neke korsiti od njega
imas fly isti ko i za minarelli u njega sjeda fino i bez lufta :icon_thumright:
znaci za minarelli kupis, isti ovak kao sa slike u 1. postu prepisi kat. kod :icon_thumright:
B.E.G.A:
--- Citat: igor.sb - 07 Listopad, 2009, 12:36:45 ---hm...kupovao prije 2 god tad ga je bilo
ali taj torsion u serijsko kvacilo kad stavis on ima lufta, ne sjedne fino i na knap da ne seta, tako da su mozda i izbacili jer nema neke korsiti od njega
imas fly isti ko i za minarelli u njega sjeda fino i bez lufta :icon_thumright:
znaci za minarelli kupis, isti ovak kao sa slike u 1. postu prepisi kat. kod :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imam Fly ;) Probat ću na nabavit za koji dan,i to dva komada,thx :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju