Tehnički kutak > Tuning skutera

Koje ulje u getribu od Baotiana...?

<< < (3/5) > >>

DUBrawa:
jel ima takva ulja da su full sintetička. Ijoš me nešto zanima tražim baš za motor za getribu 10w 30 i nemogu nigdje nač. Dal zna neko možda di bi to imalo i dali postoje isto ta ulja za getriba da su sintetska zato ejl nigdje nisam vidio sintetiku samo polusintetiku....

autodario:

--- Citat: DUBrawa - 06 Lipanj, 2007, 12:11:21 ---jel ima takva ulja da su full sintetička. Ijoš me nešto zanima tražim baš za motor za getribu 10w 30 i nemogu nigdje nač. Dal zna neko možda di bi to imalo i dali postoje isto ta ulja za getriba da su sintetska zato ejl nigdje nisam vidio sintetiku samo polusintetiku....

--- Kraj citata ---
:wav:
Takva ulja je nepotrebno sipati u Baotiana. Ja sam u svog sipao Valvoline TurboV 15w40 i najbolje mi se ponaša sa tim uljem.
Ulje za getribu sam sipao 85w90 i to koje možeš kupiti na svim Petrolovim inama i košta 25kn/litra.
 :icon_thumright:

DUBrawa:
Nevjerujem aj više tim ininim uljima. Nema šanse da to stavim u motor. Rađe dat više para ali imat pošteno ulje  :icon_biggrin: :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

chupa206:
hmmm... e ovako... bilo bi vrijeme da i ja konačno promjenim to ulje getribe... našao sam čep gdje se ispušta, al gdje se ulijeva???

ivanm:
bilo koje 75w-90 je dobro...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju