Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
Razgovori vezano uz iskaznicu
mrcina:
ima jedna dobra stvar u tome a to je da onda ti,ja i oni koje ovlastiš mogu znati ime i prezime osobe te adresu koja je zasrala forum.
pixa.93:
jel mogu ja dobit iskaznicu
mrcina:
ne, kako se zove tema ???
Hinjavac:
Po meni stanje na forumu je trenutno u nekih 85 posto zadovoljavajuće. Ima ekipe što varaju i slično ali ALO ljudi na jebenom brdovitom balkanu smo tako da tih izroda će uvijek biti. Trenutno ekipa i sama diktuje međusobno tako da se takvi jako brzo stave sa strane. Moj prijedlog adminima je samo da se u profil foruma doda opcija Ime Prezime, Adresa, i broj telefona. Po mom mišljenju ime i prezime i adresu samo mogu vidit admini a broj telefona osoba ako je voljna može ostaviti da vide samo admini i da ga vide svi. (masu puta mi je trebao nečiji broj onda moram sazvat pola foruma da dođem do osobe) A što se tiče iskaznica treba prema nekima gruniti jače sankcije ali ipak što je ekipa rekla treba nekima i popustiti. Vidio sam raspravu kao i 10-20-30 kuna. Pa ljudi moji dajte mi neki dio navedite koji se prodao ispod 50 kuna ( U principu mislim na cijeli oglas, a ne samo pojedinačno) Znači nekih simboličnih 40-50 kuna. Dobijete dvije ljepke (tko je voljan 3 ali treću mora naljepit na čelo "šalim se" dvi dovoljno) člansku iskazniku (KVALITETNU) a ne kad je negdje izvadim da me opali takva sramota da bi radije da mi blokirala radilica u vožnji nego to. I ono što ostane 5-6 kuna ostavit ljudima koji se ipak trude da to sve funcionira na forumu. Ljudima koji će vam ipak te iste iskaznice poslat poštom ,busom, autom avionom ili nekim ini prevozom kako je njima drago ili lakše jer ipak oni su u to uložili trud.Tako da kažem tih nekih 40-50 kuna uzmite na papir koliko bi vas ispalo to sve i evo koliko su već sa nama ja mislim da NIJE puno dati.
Ekipa samo ovako nastavite.
mrcina:
čuj kad se osnuje klub onda bu to ušlo u to što si rekao jer ipak članstvo u klubu povlači i neke obaveze a ne samo povlastice.
tko bu član mora biti na barem jednom kolektivnom sastanku kluba a ne biti samo mrtvo puhalo.
član kluba mora biti čist, svaka prijevara automatski nogom u guzicu i da boje kluba i amblem se vračaju. bez članske iskaznice nemožeš voziti pod bojama kluba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju