Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Razgovori vezano uz iskaznicu

<< < (11/56) > >>

munja:
 ??? ??? ???

dhorvat:

--- Citat: munja - 14 Siječanj, 2010, 18:16:31 --- ??? ??? ???

--- Kraj citata ---

Nekad nama 500 korisnih postova nije bilo problem napravit. Evo ja sam svoj petstoti korisni post napravio neki dan  :toothy12: :toothy3:

Gle, 500 postova sakupi i to bez spamma i nemaš problema. Mora neki uvjet postojat, ako imaš neki bolji prijedlog osim 100 kuna onda se izjasni  :icon_thumright:

mrcina:

--- Citat: munja - 14 Siječanj, 2010, 17:47:29 ---BRIJEM DA BI TE ČLANSKE ISKAZNICE TREBALE  BITI DODJELJENE ZNAČI SVIMA KOJI SU ZAINTERESIRANI ZA ČLANSTVO DA SE SKUPI ŠTO VIŠE ČLANOVA  NE DA SE MORA SAD IZMIŠLJAVATI 500 POSTOVA S OBZIROM DA IMA VEĆ JAKO PUNO TEMA I PODTEMA  I NA KRAJU TREBA IZMIŠLJATI KOJE KAKVE TEME ZA ISKAZNICU ZNAČI KADA SE UČLANJUJEM U VIDEOTEKU NETREBAM PRVO POSUDITI 500  FILMOVA DA BI DOBIO ISKAZNICU A UOSTALOM I SAMU IZRADU ISKAZNICE SAMI PLAČAMO
I NAKRAJU DA NE ZABORAVIM LAKO JE VAMA SAD POSTAVITI ZA ISKAZNICU=500 POSTOVA KAD STE VI VEČ TU ČLANOVI KO ZNA OTKAD I IMATE DALEKO VIŠE OD TIH 500 POSTOVA PA AUTOMATSKI DOBIJEŠ ISKAZNICU LAKO JE TAKO.

TO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE PA SAD DA VIDIM VAŠE....

--- Kraj citata ---

ovako svaka čast na amblemu ali velika slova nisu dozvoljena.

kod učlanjenja u videoteku plačaš članarinu tu ti je umjesto članarine 500 postova.

trenutnu iskaznicu ja radim i misliš da je plastificirana iskaznica stvarno košta 10kn jer toliko ti je poštarina. čekaj sad kad krene klub vidjet češ koliko dođe izrada plastične iskaznice u stilu osobne iskaznice.

ja sam na forumu od početka i imam koliko imam postova te stoga potrudi se da zaradiš iskaznicu a to češ sa 500 postova u kvalitetnom izdanju a ne kvantitativnom.

krenuo si jako dobro izradom amblema.
samo ovako nastavi kvalitetno jer ovajovdje tvoj post je samo u igri kvantiteta dakle izlazi iz okvira kvalitete.

munja:
ja ti pošaljem 100 kuna i ti me riješi 500 postova jbš 100 kuna to je nekako lakše  :binkybaby:

dhorvat:

--- Citat: munja - 14 Siječanj, 2010, 18:44:52 ---ja ti pošaljem 100 kuna i ti me riješi 500 postova jbš 100 kuna to je nekako lakše  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

ALO! Nismo na balkanu  :jerk:

Lakše malo sa tim eurićima  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju