Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Razgovori vezano uz iskaznicu

<< < (2/56) > >>

eladio:

--- Citat: 2TDottore - 05 Listopad, 2009, 19:56:05 ---ja sam kod mrcine narucio iskaznicu jos prosle godine i dobio sam ju ne..... :redface:

--- Kraj citata ---

ti u zadnje vrijeme samo kukac  :angry7:

nejebica ?  :toothy11:

2TDottore:

--- Citat: eladio - 05 Listopad, 2009, 19:58:37 ---ti u zadnje vrijeme samo kukac  :angry7:

nejebica ?  :toothy11:

--- Kraj citata ---

nije nejebica u igri....ja j**** sve po malo al mene drugi na veliko.....  :laughing11:

btw.....ja ne kukam.....ja samo bacam komentare i malo podjebavam......al samo malo..... :la:

mrcina:

--- Citat: 2TDottore - 05 Listopad, 2009, 19:56:05 ---ja sam kod mrcine narucio iskaznicu jos prosle godine i dobio sam ju ne..... :redface:

--- Kraj citata ---

kako si poslao podatke i sliku tako si i dobio iskaznicu.

2TDottore:

--- Citat: mrcina - 05 Listopad, 2009, 20:09:57 ---kako si poslao podatke i sliku tako si i dobio iskaznicu.

--- Kraj citata ---

podatke sam ti posalo odma a sliku si mogo nac na netu.....ja sam megapopularan......mojih slika ima svugdje....  :laughing7:

makar poslo sam ti i sliku i to u odgovarajucoj velicini......to kai si ti star i zaboravan i treba ti antisklerin to nije moj problem..... bwahahahahaha.....

mrcina:

--- Citat: 2TDottore - 05 Listopad, 2009, 20:11:58 ---podatke sam ti posalo odma a sliku si mogo nac na netu.....ja sam megapopularan......mojih slika ima svugdje....  :laughing7:

makar poslo sam ti i sliku i to u odgovarajucoj velicini......to kai si ti star i zaboravan i treba ti antisklerin to nije moj problem..... bwahahahahaha.....

--- Kraj citata ---

sori moj bed kriv koliko sam živ.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju