Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
Razgovori vezano uz iskaznicu
Tadr3:
--- Citat: mrcina - 16 Listopad, 2011, 20:28:05 ---tadr3 jesi li pregledao one pdf-ove koje sam tu stavio.
to bi trebalo tako izgledati.
evo ovako uz odobrenje big tate članska iskaznica koštat če člana foruma 30kn (tko hoče treba imati 500 postova ili manje ali sa kvalitetno odrađenom temom(opis posla,materijal i sve lijepo dokumentirano slikama)) .
svi moderatori/admini dužni su imati člansku iskaznicu, dakle nema više švercanja, radi se na tome da moderatori i admini moraju biti ugled foruma.
sada se moraju vidjeti junaci.
tadr3 čitaš to. ako da pripremi se.
dakle admini/moderatori podatke i slike sa 30kn + povratna koverta sa markom (za ljude van zagreba).
--- Kraj citata ---
?? ne kuzim ovo boldano
malo ti je zgusnuto ovo o iskaznici i krađi, smjesti to nedje bolje a i bolje ti je text poravnat u lijevo... ak oces budem ja
Aprilia97:
ne kužim ovo....znači samo admini i moderatori mogu dobit iskaznicu?
mrcina:
--- Citat: Aprilia97 - 16 Listopad, 2011, 21:10:46 ---ne kužim ovo....znači samo admini i moderatori mogu dobit iskaznicu?
--- Kraj citata ---
nauči čitati.
mrcina:
--- Citat: Tadr3 - 16 Listopad, 2011, 20:51:48 ---?? ne kuzim ovo boldano
malo ti je zgusnuto ovo o iskaznici i krađi, smjesti to nedje bolje a i bolje ti je text poravnat u lijevo... ak oces budem ja
--- Kraj citata ---
sredi to i ako si u mogučnosti pretvori u sliku , to radiš sa ilustratorom jelda?
da stavimo to u stiki temu gore.
Aprilia97:
--- Citat: mrcina - 16 Listopad, 2011, 21:23:03 ---nauči čitati.
--- Kraj citata ---
znam čitat,nego si ti malo teže se izjasnio..al ajde..nema veze...znači svi moraju platit 30 kn i poslat novu kovertu i markicu koji su van zagreba i sliku.... nisam skužio za ovih 500 postova?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju