Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
Razgovori vezano uz iskaznicu
Tadr3:
--- Citat: steeef - 07 Listopad, 2011, 13:45:40 ---ovo postaje sad već SF..ak već mora nešt pisat iza nek piše da je iskaznica vlasništvo mojskuter foruma i bok..kakve sad komplikacije?najbolje da se nakinđuri di god ima mjesta praznog na njoj.
da se mene pita,napred bi stavil ovak kak je zadnje napravljeno,slika i nick sa foruma a sa stražnje logo i ostali podaci tipa ime prezime i adresa.
manje je više.
--- Kraj citata ---
to sam ja i mislio... tisak 4/1
znaci sa druge strane samo crna boja
sve napred stane i nik i sve... iza ova pozadina (kosi text), vlasnistvo moj skuter... i ona traka za potpis
mrcina:
stavi i to ovdje da vidimo majkumu,tu smo da raspravljamo i dovedemo iskaznicu do perfekcionizma.
ako baš hočete možete predložiti i 12 zvjezdia da budemo usklađeni sa EU standardima a sa amerima čak i holosliku.
--- Citat: Tadr3 - 07 Listopad, 2011, 13:22:43 ---totalno danas nemam nikakvih ideja za dizajn, bronhitis, upala grla i uha... a i drugo pocinje bolit
--- Kraj citata ---
ovo doslovno ničemu ne sliči
gornje pruge su ok ali slova čemo zamijeniti crvenom bojom davidimo i taj segment.
forum name nemora pisati več samo ono ispod(nik) i nemora biti na bijeloj podlozi ali zamijeni font malo deblji i iskošen pliz.
bijelu podlogu za potpis stavi ju ispod gornje crvene linije a sitna slovastavi na bijelu podlogu ovdje gdje je sad bijela podloga u produžetku nika.
mrcina:
daj postaj podlogu ovdje, font je koji?
u kojem programu ovo radiš?
Tadr3:
--- Citat: mrcina - 07 Listopad, 2011, 14:42:41 ---stavi i to ovdje da vidimo majkumu,tu smo da raspravljamo i dovedemo iskaznicu do perfekcionizma.
ako baš hočete možete predložiti i 12 zvjezdia da budemo usklađeni sa EU standardima a sa amerima čak i holosliku.
ovo doslovno ničemu ne sliči
gornje pruge su ok ali slova čemo zamijeniti crvenom bojom davidimo i taj segment.
forum name nemora pisati več samo ono ispod(nik) i nemora biti na bijeloj podlozi ali zamijeni font malo deblji i iskošen pliz.
bijelu podlogu za potpis stavi ju ispod gornje crvene linije a sitna slovastavi na bijelu podlogu ovdje gdje je sad bijela podloga u produžetku nika.
--- Kraj citata ---
uff uff... nista do ponedeljka... priprema mi je u tiskari...
predlazite pa cemo u pon nastavit
Drnda:
slazem se sa stefekom, manje je vise, clean look ;D
ispred slika i podatci tipa ime, prezime, adresa, i nick
nazad logo foruma, mjesto za potpis i napisano dole vlasnistvo mojscooter foruma bez toga veveve kom :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju