Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

runner 125 rolice

<< < (3/3)

andre@26:
Kada kupujes komplet malossi multivar 2000 za 125ccm dobijes rolice od 9,5g unutra i rolice od 13g koje sluze za kit i dobijes bijeli centralni.

Dok sam imao multivar na ranneru imao sam centralni bijeli i rolice od 10g unutra jest da je mio malo sporiji u startu ali poslje je ljepo iso.

Mislav46:
nene krivo si me dozivio hehe mislio sam na motor....vidim pise vx 209 a negdje sam cito da tek planiras stavljat ga gore a i prelake rolice sad imas za 209ccm.....zanimalo me koje rolice sad imas 8-8,5g si rekao, pa bi te molio kad budes rastavljo jednom ili ako mos pogledat negdje koje su tocno pa mi javis na pm ak ti nije problem.... :)

andre ja sad imam u malossi variomatu 9,5g koje sam dobio uz njega i ide on meni lijepo kasnije ali u startu bi ga htio malo dobit

sven_vx:
gledaj ja na svom vx-u imam polini variomat,serijski centralni,serijske federe kuplunga i kevlar remen...i motor perfektno prima gas i sve...start je odlican,krajnja 120...probaj vratit serijske federe kuplunga i stavit rolice 8.0-8.5 i kazem ti vidjet ces ogromnu razliku... :icon_thumright:

Mislav46:
ok hvala ti puno ma federi su sad ok nema vise one rupe......samo sam htio te rolice promjenit, mislim da cu stavit 8,5g....hvala svima na trudu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju