Tehnički kutak > Tuning skutera

SETUP ZA START

(1/4) > >>

cameosb:
sad kad je moja srka skršena,razmisljam o nečem za proljeće pa me zanimaju vasi savjeti za setup,jedino sto mi je bitno je start,ajde i ubrzanja,ali krajnja moze bit i 90ak

dakle u sitnice pisite
zasad će bit opcija srka opet,ali mozda,samo mozda i runner onaj stari,prvi

radomir.g:
Piaggio masina ima bolje resen prenos od minarellija... Sa velikim zadnim polutkama i velikim variomatom imas zadovoljavajuci start i krajnju  :icon_thumright:

cameosb:
da se razumijemo,ne trebam zadovoljavajući nego da me trza :)

SlowRider:

--- Citat: radomir.g - 05 Listopad, 2009, 16:07:53 ---Piaggio masina ima bolje resen prenos od minarellija... Sa velikim zadnim polutkama i velikim variomatom imas zadovoljavajuci start i krajnju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sumnjam bas da ce dobiti trzaj sa piaggio masinom ako pricamo o slabijim setupima, za mene je tu minarelli ispred jer sa tom masinom dobijes to iako kvacilo hvata na 4000rpm npr... razlog je u tome sto mozes jako skratiti prijenosni omjer podesavajuci variomat podloskama...

a start ovisi i o ostalim dijelovima...

upravo zbog toga mnogi imaju osjecaj da skuter bolje ide, a ide otprilike isto ili malo bolje...

DvdAerox:
probaj stavit na minarelli polutke od overa, njegov remen, i varjator sa bolcnom od 18mm, e sad neznam dali postoji takav sa zadovoljavajucim promjerom da zadrzi remen bez da padne (mozda od pinasca, ali bis se trebo informirat, mailaj ih :-) ), preradi blokove full, znaci koristi kit da zacepis rupe, i napravis nove, manje, za podmazivanje, naravno jos poliraj ili pjeskari i skini nepotrebne pregrade, stavi laganu radilicu, stavi inner rotor (jedan je imo na boostera topovu radilicu i polini rotor :D) kit neki koji ubada na niskim okretajima i ac sekundar koji je kraci, i imat ces masinu koja radi na razvrtavanje  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju