Tehnički kutak > Tuning skutera
guši se???
Dino:
--- Citat: nrg50power - 03 Lipanj, 2007, 13:01:05 ---jucer navecer sam natocio na ini benzin i krenem prema doma i jedno vrijeme sve ok dok nisam stao na semaforu i hocu krenut kad pocne se gusit,dam gas on se ugasi,opet ga upalim opet isto,skuter normalno pali i radi ali ne smijem dat gas,cim ga dam ugasi se,ne znam sta se desilo,mozda je povukao smece tko zna kakav je benzin jer na ini bolje ne tocit ali nisam imao gdje drugdje jer mi je to bilo najblize jer sam bio na rezervi,prije se to nije dogadjalo,stvarno ne znam sta se desilo,molim za pomoc! Hvala
--- Kraj citata ---
To ti je karb šporak 99%.Meni je ista stvar bila na runneru,normalno upali i radi na leru i kad daš gas da kreneš ugasi se. Ja san ga odveza na servis i tamo su rastavili karb,očistili ga i propuhali kompresorom. Bilo je i nekakve masti i prašine u njemu :sad1:
I to mi se opet počelo događati,ali sad u vožnji.Npr.,vozim s malo manje od pola gasa na 7000rpm i odjednom skuter počne usporavati i okretaji padnu na 5500-6000rpm i tako vozi desetak metara i onda odjednom trzne i ubrza i okretaji se opet dignu na 7000. Možda je i voda u gorivu što je i Igor reka :dontknow: E,da,ja isto uvik točim na ini
SlowRider:
Taj NRG trosi oko 6 litara, cini mi se, a full serijala bez blokada...nije ni cudo...
vuk:
meni u vožnji zna trokirat, vozim ga na oko 7500 rpm i polako dajem gas a on se zaguši, kao da svjećica ne baci iskru nego napravi par okretaja bez iskre. to se dešava otkako sam stavio ZX-a. bio u servisu on mi je reko da je to zato što ima previše goriva, malo ga je naštelo i nakon 2 dana sve je isto.
sorry što upadam u temu al da sad ne otvaram novu
ivanm:
skini frgazer, očisti ga, filter zraka također (promjeni po potrebi), i trebalo bi radit..
teško smeće može kroz sito u rezervoaru, ali ako se spužva filtera izmakla ili se raspada, zna se to zaglavit po diznama..
@vuk:
ako je dizna prevelika onda ima previše benzina, ali ako nije niš dirano..
probaj promjeniti svječicu..
vuk:
dizna je 64, bio sam skinio blokadu sa karburatora pa je vratio i opet isto. probat cu sa svjećicom iako ova ima oko 1500 km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju