Tehnički kutak > Tuning skutera
guši se???
nrg50power:
jucer navecer sam natocio na ini benzin i krenem prema doma i jedno vrijeme sve ok dok nisam stao na semaforu i hocu krenut kad pocne se gusit,dam gas on se ugasi,opet ga upalim opet isto,skuter normalno pali i radi ali ne smijem dat gas,cim ga dam ugasi se,ne znam sta se desilo,mozda je povukao smece tko zna kakav je benzin jer na ini bolje ne tocit ali nisam imao gdje drugdje jer mi je to bilo najblize jer sam bio na rezervi,prije se to nije dogadjalo,stvarno ne znam sta se desilo,molim za pomoc! Hvala
ChRiStIaN:
mene nauvilo pameti da nikad vise ne tocim na INI...mada mozda nije do toga...al opet, mozda i je...
SlowRider:
Ja stalno tocim na ini...
Pogledaj da ti ne vuce zrak negdje.
igor.sb:
to se meni stalno desava kad palim motor ne smijem mu dati gas ni malo, odma se ugusi, al to je kod mene zato sto nemam cok :angry7:
...muke isusove dok krenem, prvo ga moram pustiti da malo proradi u leru, pa zatvoriti dovod zraka na airboxu, pa postepeno davati gas
ne kazem ja da kod tebe cok ne radi, ali sve je moguce
nekako mi nema to veze sa gorivom, ne znam, prije da zraka vuce vise nego sto bi trebalo
inace znalo mi se desavati kad sam tocio na nekim fus benzama, vozim se i samo odjednom padne brzina recimo sa 70 na 40 i ne prima gas, to tako traje par sek. i onda opet sve normalno....brijem da je to zbog vode u gorivu
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 03 Lipanj, 2007, 13:41:02 ---to se meni stalno desava kad palim motor ne smijem mu dati gas ni malo, odma se ugusi, al to je kod mene zato sto nemam cok :angry7:
...muke isusove dok krenem, prvo ga moram pustiti da malo proradi u leru, pa zatvoriti dovod zraka na airboxu, pa postepeno davati gas
ne kazem ja da kod tebe cok ne radi, ali sve je moguce
nekako mi nema to veze sa gorivom, ne znam, prije da zraka vuce vise nego sto bi trebalo
inace znalo mi se desavati kad sam tocio na nekim fus benzama, vozim se i samo odjednom padne brzina recimo sa 70 na 40 i ne prima gas, to tako traje par sek. i onda opet sve normalno....brijem da je to zbog vode u gorivu
--- Kraj citata ---
Isto kao u mene, samo sto ne moram zatvoriti airbox, jer mi el. cok nije spojen.
NRG
Kako se ponasa danas?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju