Tehnički kutak > Tuning skutera
leovince tt
luna500rr:
--- Citat: walkay - 05 Listopad, 2009, 19:37:12 ---I ja imam TT na skutu i super je zvuk, nije opce glasan, sto se mene tice! U gradu sam vidio Runnera sa ZX -om ma to je bilo strasno, kako to dere! Po mom misljenju je super, ima lijep zvuk, samo ti uzmi! Bit ce sve 5, i sigurno ces biti zadovoljan, ali nemoj nikako ZX! :nono:
--- Kraj citata ---
Sta ti pricas ???
Ako ti je auspuh glasan zamjeni vunu, zx se cuje malo tise od tt-a zbog aluminijskog top-a koji mu daje i meni sigurno najljepsi zvuk na serijali :headbang:
Ako ti smeta buka kupi gianelli, ja sam iscuo malo vune da cujem jeli mi motor radi, luna na leru ne trese nimalo, a gianelli tih skroz, ispod kacige se necuje u leru
walkay:
Luna500rr nisi me onda dobro svatio! Moj opce nije glasan, barem na mom skutu! Sad preso sa spuhom 1000 km i sve je 5! Kontam da je Runner imao sjeban ZX, pa zato je bilo toliko glasan! :icon_biggrin:
shegy:
ja imam zxa na iceu i u pocetku mi je bio onako preglasan zvuk, al sad sam se totalno navikao i uopce nije preglasan!
zapravo nasprem jednog derbija tu u pz moj se uopce necuje!
svi kazu da je zvuk jako ljep, ni preglasan ni pretih i puno ljudi je htilo kupiti upravo moj auspuh... vidjet cemo sta ce biti kad mi se vuna syebe :dontknow:
luka_18:
Šta se tiče auspuha ja imam ZX-a i znam da uopće nije preglasan, a ako je nekom preglasan vjerojatno se igro s filterom zraka il mu dihtung nije dobro sjeo pa je gubio kompresiju. Kod auspuha ti je stvar u tome da kad se jedanput navikneš na taj koji imaš uvijek će ti tvoj imat naj zvuk! A koliko sam vidio i čuo tt uopće nije nešt glasan! :notworthy:
sfighter:
ukoliko nije kit na skuteru onda ni tt ni zx nisu preglasni.... bar meni :drunken_smilie:
ovisi... sve je jednim djelom i stvar navike.... vidjet ces kad ga stavis dali ti odgovara... ukoliko ne bude uvijek ga mozes skinuti i opet prodati.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju