Ostalo > Motocikli

Jawa

(1/5) > >>

r.e.!:
Evo, tražim neke modele Jawe i, normalno, izbjegavam službenu stranicu.
Ali evo danas je otvorim i što vidim - još rade Jawu 350 :headbang:. Legendarna cvaja sa dva cilindra. :glasses9: :glasses9: I kada iduće godine presane proizvodnja Vespe Jawa 350 će se i dalje raditi.
Skoro bih je kupio. Samo ne znam dali ju je moguće uvesti zbog debilnih euro normi   :hmh: :angry7: :boxing: :argue: :violent1: :pottytrain4: :bootyshake: (ovo mislim za euro normu)

eladio:
mene toga malo strah..  :zubo:

r.e.!:
Mene je, iskreno, strah tehničkog napretaka. Toliko je na današnjim motorima toga nepoznato. Npr. elektroničko ubrizgavanje goriva. Uzmi da imaš takav motor, natankaš lošije gorivo, noć, zanzibar (ima ga i kod nas) i upali ti se chek engine  žuta lampica. Možeš se slikat. Karburator otvoriš, propušeš dizne ili odblokiraš iglu i sretan vozi dalje.
A Jawa me upravo podsjeća na vremena jednostavnih motora. Znam, ti si mislio na njen ovjes i kočnice :help: ali ona mene jednostavno oduševljava...

enigma:
a je, isto je kao i kod auta, danas baš neka stojka pored mene na semaforu i nešto riknulo..čovjek izađe iz auta nosi štap i počeo ga guran negdje?! :dontknow: uglavnom stoša upalila i piči dalje....dok je recimo kod novih auta sve zatvoreno...ti nemaš šta osim provjerit ulje i eventualno ulit vode u hladnjak...ccccc :glasses9:

u motore se baš ne kužim al mislim da je slično ili griješim? :dontknow:

r.e.!:
potpuno isto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju