Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje u skuteru!
SlowRider:
kada ulijes dizel u skuter, masini treba malo vremena da to sve izbaci iz sebe, vjerojatno ces na nekim stvarima vidjeti posljedice toga...
gokiSP:
ma vi ste svi skupa smotani..ja sam vozio sp-a na 4t ulje nis mu nije bilo..vozi i dan danas.. :icon_biggrin:
SF-2:
--- Citat: kruno0204991 - 04 Listopad, 2009, 15:21:20 ---Problem je slijedeći u skuter peugeot speedfight 1 je umjesto ulja za mjesavinu stavljeno ulje za auto dakle 10w40 shell
sto mogu ocekivati da ce se dogoditi tj. hoce li biti kvar kakav i sto bi moglo otici? nuspojave Hvala Vam svim na odgovoru
--- Kraj citata ---
pa mislim da tu ne treba bit inzenjer strojarstva da bi sam zakljucio valja li to ili ne. da 2-taktni motor radi na 4t ulje, onda ne bi bilo potrebe za proizvodnjom 2t ulja. 2t ulje je napravljeno za izgaranje, za 4t ulje je najbolje da ga sto manje ulazi u kompresioni prostor.
ne znam kako si uopce dosao na ideju da to ulijes... :dontknow:
gun_rider:
ovako napravi...
ulij u rezervar mješavinu 2% sa 2t uljem...nekih litru...
skini crijevo od ulja sa karba...upali motor da radi...i na mišalici nategni sajlu tako da teče ulje iz pumpe ulja...kad iscuri to staro ulje sve vrati nazad...uli čistu benzinu do vrha rezervara i gotovo
kruno0204991:
sve napravljeno ispusteno ulje unutra je 2t ociscen karburator jer je pri dodavanju gasa se gusio no međutim isti problem opet se gusi i puca iz auspuha i dimi dosta jako iako je 2t i prosao je 12 km jucer i danas ga upalim dimi puca zaj :dontknow: :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju