Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (19/208) > >>

PROOF:
al ine kuzim zakaj bas zmigavce???da su maznuli skuter nema problema ali kud bas zmigavce.... :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

vjeko86:
a imaš sliku žmigavaca što si uzeo

možda jesam dosadan al me zanima kakve si imao

vpucko:
nema nisam imao digitalac onda doma inace bi slikao kao i sve sto sam radio do sada, ugl. oni mali bocni ispred prednjih vrata sto idu
(mislim da je za citroen C3) oni mali

vpucko:
eo nakon malo duljeg vremena ponovno kljuceve i sarafcigere u ruke hehee

eo kupio napokon serijsku termo grupu, tako da na njoj mogu radit a sa ovom koju imam sad na skutu da se mogu vozit za to vrijeme i slucajno ako ova danas stura zariba da imam staru!

odlicno sam prosao za termo grupu, 1500 km odvozeno, tu od prakticki mi susjed a nisam znao da ima hehehe :)
ugl. 1500 km odvozeno prakticki NOVO za 150 kn!

sad lijepo uzet i portirat, nabavio sam portmapu za ovaj cilindar, a ako budem nasao klip 41 od lame za camac onda busim cilindar na 41 ! ;) ili ak nebudem nasao 41 onda cu kupit 38 sa 1 karikom :)

ljubicastu topovu oprugu

lulicu bez rezistora ;) hehe pa da vidimo ce bit bilo kakve "osjetne" promjene :)

probat cu nabavit nacrte za subframe pa naravno napravit doma pa da mogu gljivu lijepo stavit hehe ;) da se lijepo vidi
sad jos na to gore gljiva i 76 dizna ;) pa cu vidit kako to sve bude islo...

multivar kupit slijedeci mjesec, tak da neznam ce bit para za karb :) 19 bi puko gore :)

sutra blokovi dolje, mijenjam lezajeve hehe napokon :) odma polirat ih i prosirit usis :)

replcnt:
nice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju