Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (112/208) > >>

hac:

--- Citat: ---manston replica (ja volim tak isprobavat nesto drugo i pogotovo sto to nitko nema
--- Kraj citata ---

imam ja manston replicu LC i mogu ti reč da nije neki kit,hebo klipovi su loši,inače su vertex al po meni su konstrukcijski loši i vrlo lako zacvikaju........s obzirom da voliš turpijat ja bi ti preporučio stage 6 pro kit,ispunjava sve tvoje uvjete,jeftin,nitko ga nema kod nas,alu,a kvaliteta je bolja od heba.......je da imaju običan ispuh ,al ekipa vani zna izvuć +20tak konja iz njega.....dušu dao za turpijanja

vpucko:
et nakon punooo prespavanih noci pala i konacna odluka :)  ide LC ;) malo dulje cu pare skupljat al barem posteno napravit :)

Stage 6 Racing 70 cc (12mm)           175,78 Eur
Stage 6 Torque Control (107mm)      69,56 Eur
Stage 6 R/T Clutch Bell (107mm)             43,24 Eur
BGM PRO EVOLUTION (12mm)           120,00 Eur (ovo je jos upitno, jos se pregovara) ;) hehe
Killer      200,00 kn
El. pumpa   200,00 kn

Ukupno: 3342,00 kn

lezaje, semeringe, rolice i ostale drangulije nisam racuna tak da et jos kojih 300, 400 kn vise :)

u kupovinu vec krenio ;) tak da krajem slijedeceg mjeseca bi to trebalo bit na reliju :) a onda poslije disk iza maska od roxa i tak :)

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 13 Kolovoz, 2008, 21:59:04 ---et nakon punooo prespavanih noci pala i konacna odluka :)  ide LC ;) malo dulje cu pare skupljat al barem posteno napravit :)

Stage 6 Racing 70 cc (12mm)           175,78 Eur
Stage 6 Torque Control (107mm)      69,56 Eur
Stage 6 R/T Clutch Bell (107mm)             43,24 Eur
BGM PRO EVOLUTION (12mm)           120,00 Eur (ovo je jos upitno, jos se pregovara) ;) hehe
Killer      200,00 kn
El. pumpa   200,00 kn

Ukupno: 3342,00 kn

lezaje, semeringe, rolice i ostale drangulije nisam racuna tak da et jos kojih 300, 400 kn vise :)

u kupovinu vec krenio ;) tak da krajem slijedeceg mjeseca bi to trebalo bit na reliju :) a onda poslije disk iza maska od roxa i tak :)

--- Kraj citata ---

A koja ce spulja biti?

vpucko:
za pocetak moj (skratit cu mu granu za jedno 5 cm, gledao sam i komotno ga mogu smotat ispod i izvest tako) ako ne bude valjalo onda kupit novi ZX (heheheh salim se) a kupit nest u rangu shota.

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 13 Kolovoz, 2008, 22:52:18 ---a kupit nest u rangu shota.

--- Kraj citata ---

gun je bolji. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju