Tehnički kutak > Tuning skutera
limić na karburatoru---->pomoć
ivanm:
bolje nek ostavi sve serijsko, jer bude samo više trošio i brzo bude se štopao spuh..
znači limić ostavi i provjeri jel je dizna 53, jer za serijski auspuh stvarno nema smisla veću stavljati, samo jako dimi i puno neizgorjele smjese baca na spuh van..
interceptor:
--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2009, 08:45:12 ---velika je 68 na svemu serijskom
--- Kraj citata ---
nije,nije...ja kad sam skinuo limić stavio sam 64 diznu, ok je bilo, i kolega mi je posudio 68, isprobao, i pokazalo se bolje sa 68 nego sa 64 (ono ništa puno)..barem meni je tako na serijali :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 08 Listopad, 2009, 09:47:58 ---bolje nek ostavi sve serijsko, jer bude samo više trošio i brzo bude se štopao spuh..
znači limić ostavi i provjeri jel je dizna 53, jer za serijski auspuh stvarno nema smisla veću stavljati, samo jako dimi i puno neizgorjele smjese baca na spuh van..
--- Kraj citata ---
Tako je, ako je sve serijsko, neka ostavi limic, ali neka stavi diznu 57-58 jer Piaggio kaze da se kod skidanja blokade sa spuha dizna mora povecati za 4 broja
[SB]Replica 180:
--- Citat: interceptor - 08 Listopad, 2009, 08:41:15 ---64 ili 68 diznu (meni se bolje pokazao sa 68 diznom :icon_thumright: :icon_thumright:)
--- Kraj citata ---
prevelika je 68 probano na 2 piagga, max 66 igla full dolje, 64 igla na pola jos bi najbolje bilo
oko 60-62 s dignutom iglom ne bi bilo toliko bogato do 3/4 otvora
libje:
ali bit je u tome da mi i ovako previše troši, ane smijem ni pomisliti šta bi još bili s većom diznom..ufffffffff
ne bih ja žalio da uz tu potrošnju ide dobro...ali ono krajnja mi je 73-74 km/h i do nje dođe jadno...da ne pričam s dvoje na skuteru..horor jbt.... :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju