Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
A typhoon moj mali pohabani...
sven_vx:
svaka cast...bit ce to lijep skuter...samo naprijed... :headbang:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: MaXoVaC - 04 Listopad, 2009, 00:10:32 ---bice to nice projekt....
samo mi nije jasno kako "skoro" sve dobijes za dzabe...??? :notworthy:
--- Kraj citata ---
aaaaaa stari,treba znat žicat....to se s godinama stječe.najbolje je počet u osnovnoj školi sa žicanjem za sendvič,sok,exctasye.....većina ljudi te u startu od.ebe.......treba bit ko pit-bull kad zagrizeš ne puštaš,i manje više ti svi to daju sam da ih ostaviš na miru........a i ekipi iz kvarta kad doneseš colicu i još nešto što se na forumu ne smije spominjat zbog undercovermotherfuckersa dali bi ti i staru.......
MaXoVaC:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Listopad, 2009, 00:23:43 ---
aaaaaa stari,treba znat žicat....to se s godinama stječe.najbolje je počet u osnovnoj školi sa žicanjem za sendvič,sok,exctasye.....većina ljudi te u startu od.ebe.......treba bit ko pit-bull kad zagrizeš ne puštaš,i manje više ti svi to daju sam da ih ostaviš na miru........a i ekipi iz kvarta kad doneš colicu i još nešto što se na forumu ne smije spominjat zbog undercovermotherfuckersa dali bi ti i staru.......
--- Kraj citata ---
hehe.....evo ja bas sad u osnovnoj....pa mislim da cu pocet.... :laughing7:
i jos jednom :sign188:
gokiSP:
ma svaka cast na projektu nadams e da ce ti bit sporiji taj bb od mog... :laughing7: kakav nosac ima tajfun 125? isto nesto sa selenom ili
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: perica_46 - 04 Listopad, 2009, 00:19:25 ---pa bokte bilo ih je par sad kad smo ja i darijo bili... a jbga, vlada viroza koja napada samo BB hihih :laughing7: :laughing7: a bas ce bit haj end, bice jedankrugpogradu-rastavljanje end :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
da bilo je....od 3 BB je ostao samo benny-ev sr180......moj i dekyev-prodani........u dva mjeseca se puno stvari zna dogodit.....npr.možeš se pomirit sa wapire girl i za par dana doživjet odjeb(po ne znam koji put)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju