Ostalo > Sportski kutak

Hajduk, sve o majstorima s mora...

<< < (10/17) > >>

enigma:
čestitke nogometašima hajduka na osvojenom dvoranskom prvenstvu... :icon_thumright:

IZd:
Najvijam za Hajduk, nisu loše igrali kroz cijelo prvenstvo, ali su se ipak u finalu "provukli" pored Zagreba. Na žalost NK Zagreba, srećaprati hrabre... :dontknow:

ALONSO:
evo hajduk - werder 2:2

gubili smo 1:0, okrenili 2:1 i u zadnjim minutama smo primili glup gol.

sve u svemu, koliko got je Hajdukova igra u prvom djelu bila prejadna toliko su u drugom djelu bili zaigrani i rastrčani, stvarno fantastična igra, mislin da smo čak i dvi prečke imali (naravno ja san to propustija vidit)...

a navijanje, sve u svemu 10 minuta lipog navijanje, ostalo sve za bacit, rzočaranje totalno

Goran:

--- Citat: ALONSO - 25 Siječanj, 2008, 21:02:35 ---evo hajduk - werder 2:2

sve u svemu, koliko got je Hajdukova igra u prvom djelu bila prejadna toliko su u drugom djelu bili zaigrani i rastrčani, stvarno fantastična igra, mislin da smo čak i dvi prečke imali (naravno ja san to propustija vidit)...

a navijanje, sve u svemu 10 minuta lipog navijanje, ostalo sve za bacit, rzočaranje totalno

--- Kraj citata ---
Sva sreća da Werder nije prebacio u veću brzinu!!!Blago rečeno da se Hajdukova igra diže na neku razinu!!!

IZd:

--- Citat: Goran - 30 Siječanj, 2008, 22:23:36 ---
--- Citat: ALONSO - 25 Siječanj, 2008, 21:02:35 ---evo hajduk - werder 2:2

--- Kraj citata ---
Sva sreća da Werder nije prebacio u veću brzinu!!!Blago rečeno da se Hajdukova igra diže na neku razinu!!!

--- Kraj citata ---

Jesi li gledao utakmicu???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju