Ostalo > Sportski kutak
Hajduk, sve o majstorima s mora...
StreetRunner:
--- Citat: KicHo7 - 13 Studeni, 2007, 16:20:06 ---haahahahaha...bokte daj smiri se to ye samo nogomet a ne vjerujem da je neko s foruma tak opasni BBBovac da se ide mlatit i to...
i kaj dalje...budele ce se skupit u ST i namlatit ove i onda kad hajduk dode u ZGb opet ce ovi dobit i tak u nedogled...jednom to mora prestat! :nono:
--- Kraj citata ---
da si ti bio gori manje bi se smija i sra.Ovo je najsramotnija sačekuša ikad,dočekali su nas u troduplo većen broju sa palicama,teleskopima i ostalin sranjima.Na kraju kad je došla policija za dobivene batine dobili samo 61 zabranu na 2 godine.
Inače Goran je BBB pa ga pitan jeli bio
ChRiStIaN:
daj klinjo ne bahati se tu i ne seri ti...procitaj moj post pa odrasti i javi se...
StreetRunner:
možeš mi popušit kur..
Jbg nema više yu-lige pa se nemamo više s kim mlatit pa se mlatimo međusobno.Ja iden na utakmice samo zbog nereda
ChRiStIaN:
kaj cu ti pusit? ne pusim opuske...
daj nisam glup da se svađam radi nekog kluba tu bokte i nogomet...ajajaj pozzzzzzzzz
StreetRunner:
ja isto mislin da se ne isplati oko toga svađat,svako ima svoje mišljenje ali revoltiran Goranovin tekston mora san reć par riči. :icon_thumright: :headbang: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju