Ostalo > Sportski kutak
Dinamo...sve o plavima
aeroman:
Čuveni Andersson prodan u grčki Aris za 1,5mil eura :o Dobro ga je maminjo uvalio grcima.Čudi me jedino kako sada naši mediji ništa nepišu a znali su ga popljuvat...Nigdje ni riječi o njegovom transferu,pa nije 1,5mil za bacit.Sumljivo mi sve to,možda nešto i bude od njega ili su grci isto kreteni :dontknow:
enigma:
ovo mi je prvi glas...onaj anderson costa?! :laughing7: :laughing7:
presmješan lik, ako su dobili toliku lovu svaka čast
aeroman:
--- Citat: enigma - 11 Lipanj, 2007, 13:06:14 ---ovo mi je prvi glas...onaj anderson costa?! :laughing7: :laughing7:
presmješan lik, ako su dobili toliku lovu svaka čast
--- Kraj citata ---
I meni je bio danas prvi glas.čovjek je vraćen iz Portugala i prodan u Aris za 1,5mil. eura.To sam pročito na njemačkom portalu koji se bavi praćenjem tržišnih cijena i transfera.Nikad nisu lagali,samo stavljaju provjerene informacije a ne ko neki index koji i svojoj mami laže.Začudit ćemo se mi kada ta budala proigra,kad je uopće on dobio priliku od prve minute??Zašto bi grci za Anderssona dali 1,5mil. ako nevrijedi.Zato i kažem da mi je sve sumljivo :angry7: :angry7: :dontknow: :drunken_smilie: :glasses2: :glasses9: :frajer:
enigma:
to stoji.
ako su u dinamu glupi, u grčkoj sigurno nisu...
viduku su isto omalovažavali u dinamu, a pogledaj kakvu je karijeru stvorio...nebi se čudio za andersona da bude slično... :toothy3:
ChRiStIaN:
ak se ne varam anderson je koštao oko milijun, ako su prodali za 500000 više svaka čast! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju