Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc pri odabiru i odrzavanje runner pj 50cc
Iwo SR Tuono:
Ja sad eksperimentiram s polini ventilom ako ne uspijem ja ti ga prodam.
Ležajeve na radilici ne treba, a za centralni ćeš znat kad budeš štelao, serijski će najvjerovatnije bit ok al vidjet ćeš.
Svjećica : DENSO IU 24 IRRIDIUM !!!! Obavezno jer se taj malossi s elektronikom vrti dosta i sve ostale svjećice na većem otvoru gasa i u visokim okretajima bacaju krivu tj. lošu iskru!!!
massi:
ako znas slozit sve to kad budem skupio pare doneso bih ti do rijeke nisam daleko pa da postelujemo runnera i prerada airboxa
hvala ti puno iwo ako ti ne treba polini ventil javi mi preko pm-a
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Listopad, 2009, 23:37:04 ---Svjećica : DENSO IU 24 IRRIDIUM !!!! Obavezno jer se taj malossi s elektronikom vrti dosta i sve ostale svjećice na većem otvoru gasa i u visokim okretajima bacaju krivu tj. lošu iskru!!!
--- Kraj citata ---
Ma NGK CPR8E je sasvim ok i košta 70kn.
J.bote kolko ta irridiumka košta 150kn ...
Iwo SR Tuono:
Cpr8e ce mu otic brzo,brze neg na serijali,nek proba i vidi,70kn nije neka lova
nije 150 nrg 130 i vrijedi svaku fakin kunu mogu ti rec,samo treba se platine docepat nekako :P
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Listopad, 2009, 22:44:36 ---Cpr8e ce mu otic brzo,brze neg na serijali,nek proba i vidi,70kn nije neka lova
nije 150 nrg 130 i vrijedi svaku fakin kunu mogu ti rec,samo treba se platine docepat nekako :P
--- Kraj citata ---
ahhaha,puno manje :)
koja je oznaka platinumke ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju