Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemcic...
Redrum:
Bok ekipa. Novi sam tu,isprike svima kaj se nisam prethodno predstavio( progledat ce te mi kroz prste, nadam se :icon_biggrin: ). Uglavnom imam jedan problem. Prednji dio na skuteru mi se odjednom poceo lagano tresti(poskakivat). Gume su relativno nove i tlak je u redu tak da problem nije u njima ziher. Zamolio bih da ako netko ima vremena udjeli koji savijet. Skut je NRG.Hvala unaprijed.
DUBrawa:
Objasni malo više :icon_biggrin: . Koja godina je motor kolko je prešo šta je rađeno na njemu i oko maska itd. i najbitnije kako poskakuje. Dali ima neku čudnu vibraciju?
Redrum:
2003 godiste. Sve serijski. Nije bilo problema do neki dan. Kad dajem gas vec na brzini od 40 osjetim lagano poskakivanje prednjeg kotaca, kao da je najravnija cesta lagano grbava. Nista strasno ali dozlaboga iritantno :icon_biggrin:. Jeli do felge, vilice ...
Mr J:
Jel' se cuje ikakvo struganje osim kocionih plocica kada ga guras?
Jesi li probao ima li kotac lufta?
Jesi li nedavno lupio sa prednjim kotacem o nesto, npr. rizol?
Redrum:
Samo klasicno struganje kocione plocice. Kotac nema lufta. Nisam lupio u nista slicno, jedino su neizbjezni svakodnevni usponi po prekrasnoj cesti u mesnickoj( old school lezeci policajac od cirka 500 metara :toothy10:). Pa mozda se felga spigala a ja to od oka naravno ne vidim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju