Ostalo > Sportski kutak

Real Madrid - Barcelona

(1/2) > >>

Shiltac:
Morao sam otvorit ovu temu jer jedva čekam El Classico! Real Madrid i Barcelona trenutno igraju najbolji, naj atraktivniji, naj ljepši, ma sve naj nogomet na svijetu. Mislim da im nitko nemože parirat svojom igrom! U prvenstvo oba dva imaju po 5 pobjeda u 5 kola, svaki zabio po 16 golova, Real Madrid je primio svega 2, a Barcelona 3 gola. Imaju dobre obrane a još bolje napade! U ligi prvaka Real Madrid u 2 kola ima i 2 pobjede uz gol razliku 8-2, a Barcelona je kiksala kod Intera, drugu utakmicu je dobila. Rezultati su im stvarno impresivni!
 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Večeras sam uživo pratio tekmu Real Madrid - Olympique i mogu reči da je to bio Ronaldo show. Praktički ih je sam pobjedio! A vidi se i timski rad kod zadnjeg gola, kao na malom nogometu su ispremješali obranu!

Kako vi kometirate dosadašnji tijek sezone? I šta mislite o El Classicu krajem 11 mjeseca? :hello:

RimSo:
Mislim da ga Real uzima ove sezone..dalek put u LP-u i da ce Ronaldno biti najbolji strijelac...čovjek je jednostavno neustrasiv i neuzastavljiv..kao da leti preko terena...

Sto se tice Barce dobro je pocela sezonu u Espanji al LP malo loše..

Mario_ccc:
Real mi se gadi s tim svojim trošenjem,mislim da će ih neko teško ove sezone nadmašit al da nagodinu odlaze u k**ra* ko i prije.,ni prvi ni zadnji dream team reala koji se prosro a bilo je i vrijeme da nešt naprave u LP sam se brukaju zadnjih godina., :headbang:

mhr-team:
ja isto nevolim real, a za barcu navijam od kad znam za sebe i najdraži mi je klub na svijetu i obožavam je i....  :notworthy:
mislim da real još nije naišao na pravu, čvrstu ekipu, tako da te njihove pobjede nemaju nemaju neko veliko značenje... barca je po meni ima bolji i jači tim, a i najbolji igrač na svijetu je u barci (leo messi)  :icon_thumright:
viva la barca  :icon_thumright:

renato-25:

--- Citat: mhr-team - 01 Listopad, 2009, 01:06:50 ---ja isto nevolim real, a za barcu navijam od kad znam za sebe i najdraži mi je klub na svijetu i obožavam je i....  :notworthy:
mislim da real još nije naišao na pravu, čvrstu ekipu, tako da te njihove pobjede nemaju nemaju neko veliko značenje... barca je po meni ima bolji i jači tim, a i najbolji igrač na svijetu je u barci (leo messi)  :icon_thumright:
viva la barca  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju