Općenito > Generalno o skuterima

Stigla bebica...

<< < (6/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: Tommek - 07 Lipanj, 2007, 11:26:43 ---
--- Citat: StreetRunner - 05 Lipanj, 2007, 09:29:13 ---a kad će mene nmoji starci iznenadit motoron :laughing7: :laughing7:Mene jedino iznenade pljuskon kad dođen pijan.Tada me baš iznenade :laughing7: :laughing7:
Sritno s novon jurilicon

--- Kraj citata ---
fala,e da vas pitam ..
koliko ce moja kršina ici kad skinem blokade? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

a kad ti dojadi tih 80 na sat, znas sta prvo slijedi, reza i multivar, piaggio sam ceka na to, voli tjuning vise nego ista

filiplatinovicz:
polako.... nek se prvo malo razradi...  :laughing7:

Tommek:

--- Citat: filiplatinovicz - 08 Lipanj, 2007, 09:46:16 ---polako.... nek se prvo malo razradi...  :laughing7:

--- Kraj citata ---

razradujem...
jucer se iz naselja mal zaletio do grada...natankat i tako to...kad ono murija...ja bris u autopraonicu hahahahhaha
prodjem kasnije 2 ulice dalje,neki pandur sa ljiudima ispred kuce stoji i prica (ja vozim legu bez kacige,i neam regu)...bulji ko u ;D

Punisher:

--- Citat: Tommek - 08 Lipanj, 2007, 10:32:12 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 08 Lipanj, 2007, 09:46:16 ---polako.... nek se prvo malo razradi...  :laughing7:

--- Kraj citata ---

razradujem...
jucer se iz naselja mal zaletio do grada...natankat i tako to...kad ono murija...ja bris u autopraonicu hahahahhaha
prodjem kasnije 2 ulice dalje,neki pandur sa ljiudima ispred kuce stoji i prica (ja vozim legu bez kacige,i neam regu)...bulji ko u ;D

--- Kraj citata ---
Sredi regu što prije, a i kaciga ti ne bi bila na odmet  :)

Tommek:

--- Citat: Punisher - 08 Lipanj, 2007, 10:38:20 ---
--- Citat: Tommek - 08 Lipanj, 2007, 10:32:12 ---

--- Kraj citata ---

razradujem...

--- Kraj citata ---
Sredi regu što prije, a i kaciga ti ne bi bila na odmet  :)

--- Kraj citata ---

imao sam ja kacigu(imam kacigu),al nije lega...
a skut je drugi dan registriran,al cekam jbn tablicu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju