Tehnički kutak > Styling skutera

Peugeot Vivacity .::BlackRider::. - update

<< < (3/7) > >>

..::Alf::..:

--- Citat: Tino22 - 13 Lipanj, 2007, 11:16:52 ---Super si ga sredio.Svaka čast :)
Mene zanima ovaj plavi dashboard koji imaš na vivacityu: dali je tvornički ili??

--- Kraj citata ---
Tvornički, dakako. Skuter je bio neka replica, čini mi se Alan Prost replica, pa zato ima takav deash, alu. podnice itd. :icon_thumright: :icon_thumright:

vekyyy:
sve je super na skutu samo da mu neotpada farba :toothy12: :toothy3:
sry sheva ali moral sam rec :laughing9:

Shevinho:

--- Citat: vekyyy - 23 Lipanj, 2007, 04:51:01 ---sve je super na skutu samo da mu neotpada farba :toothy12: :toothy3:
sry sheva ali moral sam rec :laughing9:

--- Kraj citata ---
sorry, nisam ga ja farbal, a zagar nebu dobil ostatak love(mozda 1/3)

speedburn2:
bit ce nesto od tog na kraju

Shevinho:
Evo nakon nekog vremena još sam malo drk** po skutu i malo pofarbao u zeleno... Ne sve-btw. vidjet ćete po slika... PS. Uživo izgleda bolje nego na slici... Napravio neki fuš undertail (za prvu ruku) i bočnu nogaru(još veči fuš)... Nogara ide nova baš za peugeot (kad je nađem - nebum kupil novu a polovnu teško nać) i auspuh... Stavil podnice, stavil prednji blatobran, ima još toga... na zimu skut ide na cimper tj. imam za promijenit sva crijeva (od ulja, goriva itd) jer izgleda da su ova popucala pa puštaju... Možda koji tuning padne, zavisi od love kako bum sa njom stajal... da ne duljim evo slika:

- fuš undertail :toothy12:
- fuš nogara :toothy12:

Ima još planova... Felge pofarbat, komplet zadnje štopove (plastike) kupit, auspuh(pod hitno, jer ovaj se raspada) bad look 8) ... Ma ima još toga, al vidjet ćemo s vremena na vrijeme...Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju