Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako staviti malossi sekundar?
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2009, 16:47:01 ---Zna se osovina raskalit ako stavljas sekundar tako na silu...
--- Kraj citata ---
dobro je proslo, nije bio sam cekic, bilo je i aluminija i jos nekih pomocnih sredstava, uglavom, getriba ima preko 20 000km i do sada jos nisam cuo tisu ;D
--- Citat: DvdAerox - 30 Rujan, 2009, 16:47:59 ---imam jedno "slicno pitanje"... kako izvaditi na aeroxu primarni prijenos (osovinu) iz kutije (mislim odvojit ih)?
--- Kraj citata ---
iz koje kutije?
Honda650:
hvala na odgovorima :icon_biggrin:
sto se tice primara na aeroxu,valjda misli na kuciste gdje su ti zupcanici prijenosa
DvdAerox:
--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2009, 17:06:38 ---dobro je proslo, nije bio sam cekic, bilo je i aluminija i jos nekih pomocnih sredstava, uglavom, getriba ima preko 20 000km i do sada jos nisam cuo tisu ;D
iz koje kutije?
--- Kraj citata ---
kutija prijenosa...ona mala..
inace kad izvadis kutiju izvadis i primarni.. kako njih odvojit??
Benjamin:
--- Citat: DvdAerox - 30 Rujan, 2009, 19:52:41 ---kutija prijenosa...ona mala..
inace kad izvadis kutiju izvadis i primarni.. kako njih odvojit??
--- Kraj citata ---
vjerojanto mislis na dekl getribe
DvdAerox:
--- Citat: Benjamin - 30 Rujan, 2009, 19:55:15 ---vjerojanto mislis na dekl getribe
--- Kraj citata ---
pa da, kada skines to deklo onda sa njim automatski skines i osovinu primarnog ili primarni prijenos, mene zanima kako izvadit osovinu iz dekla... dali to ide cekicem dole ili kako, jer rucno nejde nema sanse..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju