Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako staviti malossi sekundar?

<< < (3/5) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Rujan, 2009, 16:47:01 ---Zna se osovina raskalit ako stavljas sekundar tako na silu...

--- Kraj citata ---

dobro je proslo, nije bio sam cekic, bilo je i aluminija i jos nekih pomocnih sredstava, uglavom, getriba ima preko 20 000km i do sada jos nisam cuo tisu  ;D

--- Citat: DvdAerox - 30 Rujan, 2009, 16:47:59 ---imam jedno "slicno pitanje"... kako izvaditi na aeroxu primarni prijenos (osovinu) iz kutije (mislim odvojit ih)?

--- Kraj citata ---

iz koje kutije?

Honda650:
hvala na odgovorima :icon_biggrin:

sto se tice primara na aeroxu,valjda misli na kuciste gdje su ti zupcanici prijenosa

DvdAerox:

--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2009, 17:06:38 ---dobro je proslo, nije bio sam cekic, bilo je i aluminija i jos nekih pomocnih sredstava, uglavom, getriba ima preko 20 000km i do sada jos nisam cuo tisu  ;D

iz koje kutije?

--- Kraj citata ---

kutija prijenosa...ona mala..
inace kad izvadis kutiju izvadis i primarni.. kako njih odvojit??

Benjamin:

--- Citat: DvdAerox - 30 Rujan, 2009, 19:52:41 ---kutija prijenosa...ona mala..
inace kad izvadis kutiju izvadis i primarni.. kako njih odvojit??

--- Kraj citata ---

vjerojanto mislis na dekl getribe

DvdAerox:

--- Citat: Benjamin - 30 Rujan, 2009, 19:55:15 ---vjerojanto mislis na dekl getribe

--- Kraj citata ---

pa da, kada skines to deklo onda sa njim automatski skines i osovinu primarnog ili primarni prijenos, mene zanima kako izvadit osovinu iz dekla... dali to ide cekicem dole ili kako, jer rucno nejde nema sanse..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju