Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia RS auspuh pitanje
gokiSP:
ne kuzim kako mozes vidit kroz zatvoreni prigusivac dal ima sta izmedu cijevi i stijenke..al dobro ako nema onda valjda nema..promjenit nemozes osim da rezes i varis prigusivac
motor-fan:
mislim da nisi skuzio il ja nisam dobro reko ugl , skinuo sam top (zadnju cijev na auspuhu) i kad se ona skine , sa tri srafa koja ju drze , kad se posvjetli sa lampom se vidi u nju sta ima unutra
i isto je ko na rezama , jedna cijev u sredini al neznam dal je sa rupicama il ne i okolo te cijevi di je na rezama obicno ona vuna koja smanjuje buku , nje nema
a ja nemogu rastavit taj top do kraja da bi vidio sta ima unutra
i zanima me dal se to uopce moze izvadit ko na rezama il se mora prepilit pa varit itd , jer je auspuh originalni od aprilie
gokiSP:
skuzio sam ja ali ne kuzim kuda si vidio da nema vune ??? jedino kuda b8i eventualno mogao vidit je kroz rupice na cijevi u sredini a ti kazes da ni neznas dal ima rupica tako da mi nije jasno...al nema veze..ne mozes stavit novu vunu
motor-fan:
a dobro onda , nije da mi je tolko bitno , meni jos bolje kad buci :laughing7: nego kad je vec sve skinuo da i to napravim
giannelli:
Koliko je kubika rs? Stavi se malo i prerezi prigusivac po varovimo pa rastavi i napuni vunom pa ga autogenim zavari ponovo kako je bilo ili mestru nekom odnesi. Sve se moze. Ako budes brusilicom skratit ces prigusivac za koji milimetar al ne smeta to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju