Tehnički kutak > Tuning skutera
koj kit na ice-a ac????
simegi:
pomozite mi..neznam dal da si uzmem corsu polini ili mhr replicu???sta je jace??koj jos kit bi mogao uzeti da je jaci od polini sport kita i malossi gus kita..i naravno koj auspuh preporucljiv za taj kit???hitnooo
R@kija:
polini corsa je puno jaca od mhr replice..ali..mhr replica je alu i netreba ti tolko zazrade niti grijanja..
ali,mhr replica kad zacvika mos ju bacit jer je alu a corsa je gus i mos brusit...
moj glas ide za replicu jer ju mos na standardnoj radilici vozit,i uz nju auspuh yasuni r i motor ce ti ic savrseno i dugo..
dok ak oces bas nekaj jako onda corsa i forrace auspuh od polinija i na to radilica sa punim polutkama!
ivanm:
radije alu kit jer je zračnjak..
simegi:
aha...jer imam setup evolution variomat original kvacilo mislim staviti deltu karburator 19 ili 21 neznam koj da stvim imam ih doma i auspuh nardo ili polini for race..red sponge crvena centralna susta i zute sustice sekundarni prijenosi stavit cu i primarne....a ocu da motor jako cupa..
R@kija:
gle ak oces da cupa..onda ti netreba ni primar ni sekundar..
dell 19,obavezno neko racnig kvacilo ak ocees da cupa i ljubicasti centralni i rolice oko 4g...
po meni replica,brze grijanje,kraca razrada,pouzdan,isproban i tak da..replica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju