Tehnički kutak > Tuning skutera
Overrange za peugeot
Drnda:
zanima me moze li se na speed fighta staviti polutke i vario od piaggio agregata tako da bi dobio vece polutke i vario koji bi imali efekt kao stavljanje overrangea...
pitaNS:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2009, 21:39:57 ---zanima me moze li se na speed fighta staviti polutke i vario od piaggio agregata tako da bi dobio vece polutke i vario koji bi imali efekt kao stavljanje overrangea...
--- Kraj citata ---
Ne može, ja probavao..imaš u mom projectu...Sve paše na pežo ali su polutke dublje za nekih 10mm pa ne mogu da stoje na osovini primara...
Drnda:
--- Citat: pitaNS - 28 Rujan, 2009, 21:41:51 ---Ne može, ja probavao..imaš u mom projectu...Sve paše na pežo ali su polutke dublje za nekih 10mm pa ne mogu da stoje na osovini primara...
--- Kraj citata ---
mislis nebi bilo mjesta za staiti zvono i kuplung?
pitaNS:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2009, 21:44:01 ---mislis nebi bilo mjesta za staiti zvono i kuplung?
--- Kraj citata ---
ne to, nego nego na polutkama unutra ima jedan ležaj koji treba da bude kao graničnik koji udari u osovinu primara i polutke stoje gde i treba da stoje...
a ovde je taj ležaj pomeren 10mm prema napolju pa kad staviš polutke nema šta da bude graničnik pa polutke možeš gurnuti skroz da udare u telo bloka (dekle)...
Drnda:
aha kuzim, onda cu gledati mozda ima nesto u hacovu projektu, znam da je on svasta moguce u prijenosu stavljao pa moram vidjeti. uglavnom bas me zanima, jer to bi bilo sklopiti za relativno malu cifru a da ima odlicna svojstva...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju